FC Botoșani – CS Mioveni, astăzi de la ora 14:45

FC Botoșani – CS Mioveni, astăzi de la ora 14:45

Echipa antrenată de Flavius Stoican va juca împotriva celor de la CS Mioveni astăzi, pe teren propriu, începând cu ora 14:45.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Mioveni!

Pe parcursul celor opt meciuri din play-out, botoșănenii și-au trecut în cont trei victorii, trei remize și două înfrângeri, cea mai recentă, în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-0.
Înaintea confruntării de astăzi, FC Botoșani se situează pe locul 6 în play-out cu 28 de puncte și a scăpat de emoțiile barajului pentru menținerea în Superligă.

Echipa adversă, CS Mioveni e deja retrogradată de câteva etape, clasându-se pe locul 10 cu doar 11 puncte obținute până acum.
Traseul argeșenilor în acest play-out a fost unul greoi, având în vedere că au pierdut toate cele opt partide disputate, cu 14 goluri primite și 0 înscrise.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de FC Botoșani, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.
Prima dispută a avut loc pe 23 octombrie 2021, CS Mioveni - FC Botoşani, scor 1-1.

Cea mai recentă confruntare din Superliga României a avut loc în data de 10 martie 2023, cu botoșănenii în postura de gazde, scor 1-1.

FC Botoșani – CS Mioveni se va disputa astăzi, 20 mai, pe stadionul Municipal din Botoșani începând cu ora 14:45.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
18

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
139

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
96

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...