Flavius Stoican, pe făraș la Botoșani. Moldovenii au ratat barajul pentru Conference League

Flavius Stoican, pe făraș la Botoșani. Moldovenii au ratat barajul pentru Conference League

FC Botoșani a pierdut vineri, cu FC Voluntari (2-0) și au ratat prezența la barajul pentru UEFA Conference League. Moldovenii erau unul dintre cluburile care ar fi putut ajunge în cupele europene, având licență internațională.

Finanțatorul Valeriu Iftime s-a supărat atât de tare pentru evoluția formației sale în play-out, încât vrea să îl dea afară pe Flavius Stoican, deși în urmă cu doar două luni îi prelungea acestuia contractul, scrie adevărul.ro.

Omul de afaceri ia în calcul să se despartă de fostul tehnician al lui Dinamo la finalul acestui sezon. În locul lui ar putea veni Marius Croitoru (42 de ani), antrenorul care făcuse din FC Botoșani, între 2019 și 2022, una dintre formațiile redutabile ale campionatului.

Are contract până în 2025

În luna martie a acestui an, FC Botoșani i-a prelungit contractul lui Flavius Stoican, până la finalul sezonului 2024/2025.

„Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent, dar și rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acționariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanță la FC Botoșani”, a afirmat președintele clubului, Cătălin Anton.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
20

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
63

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
255

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...