FCM Dorohoi a pierdut meciul cu Sageata Navodari! Dorohoienii au fost arbitrati de un botosanean! FOTO

FCM Dorohoi a pierdut meciul cu Sageata Navodari! Dorohoienii au fost arbitrati de un botosanean! FOTO
FCM Dorohoi a mai bifat o infrangere in campionatul ligii secunde, dupa ce au pierdut partida din aceasta dimineata, de pe teren propriu, impotriva celor de la Sageata Navodari.

Sageata, echipa care in sezonul trecut s-a luptat in Liga 1 cu FC Botosani, a reusit sa se impuna cu scorul de 2-0, dupa o prima repriza foarte buna.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 4, atunci cand Deletic a preluat la marginea careului şi înscrie cu un şut frumos în stânga lui Listaru. In minutul 32, acelasi Deletic, aflat in interiorul careului lateral dreapta şutează lobat spre colţul lung reuşind dubla.

Acesta avea sa fie si scorul final al partidei, chiar daca dorohoienii au fortat egalarea in repriza a doua, insa suturile trimise de Ghiviziu sau Orasanu nu au pus in periocol poarta adversa.

Meciul de astazi a fost condus la centru de Adrian Cojocaru, in timp ce la una dintre tusa a fost botosaneanul Florian Visan, care s-a mutat in urma cu cativa ani la Galati.

►Dorohoi: Listaru - Cososchi, Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu, Pavăl, Lumaicu, Ghiviziu, A. Vlaicu
Rezerve: Prisacă - Şuiu, Mateiuc, Tudorache, Stancoschi, Chiorescu, Barabaş
Antrenor: Vespazian Colban


►Săgeata: Albuţ - Bruno, Muzac (cpt.), Cîrjă, Fl. Pătraşcu, R. Damian, M. Chiţu, Srdic, Deletic, Cr. Ganea, I. Stana
Rezerve: Gordin - Iloie, Al. Vieru, I. Ursu, Dunjic, Vagner, E. Năstase
Antrenor: Gheorghe Butoiu












































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
340

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
487

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
607

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...