FC Botoşani – Petrolul Ploiești, mâine de la ora 18:30

FC Botoșani îi va întâlni, în postura de gazde, pe cei de la Petrolul Ploiești, în etapa a doua din Superligă.



Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Petrolul!

După un debut de campionat în care au obținut doar un punct în urma confruntării cu Universitatea Cluj, pe teren propriu, echipa antrenată de Florin Pârvu își dorește victoria în urma meciului de mâine.
„Va fi o deplasare dificilă, evident, pentru că vom întâlni o echipă care va fi, cu siguranță, foarte motivată, după ce în prima etapă a pierdut la Voluntari. Mă gândesc că ne așteaptă o presiune în plus, dar suntem pregătiți pentru acest joc, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, așa încât mergem cu încredere la Botoșani și vrem să ne întoarcem cu o victorie de acolo” a precizat Florin Pârvu.

Prima partidă din acest sezon acasă pe Municipal aduce oportunitatea mult așteptată pentru botoșăneni de a obține victoria. Echipa gazdă a început sezonul cu o înfrângere, în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, dar este hotărâtă să adune primele puncte în stagiunea curentă.

Vizitează una dintre cele mai bune platforme de pariuri sportive, descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cele două echipe s-au mai întâlnit de unsprezece ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus botoşănenii, iar de șapte ori au câştigat prahovenii.
În sezonul precedent FC Botoșani i-a surclasat acasă cu scorul de 5-0 pe cei de la Petrolul Ploiești iar în ultimele două partide susţinute la Botoșani, "galben-albaştrii" nu au marcat niciun gol.

Meciul dintre FC Botoșani și FC Petrolul se va juca luni, de la ora 18.30, pe stadionul Municipal din Botoșani.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...