FCSB – Dinamo București, astăzi de la ora 21:30

Etapa a doua a Superligii a debutat weekendul acesta, iar ultimul meci al zilei de sâmbătă este un adevărat derby. FCSB primește vizita celor de la Dinamo București.


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Dinamo a evoluat pentru prima dată în istorie în Liga 2, în sezonul 2022 – 2023, în urma barajului cu U Cluj.
Cu toate acestea clubul din Ştefan cel Mare a trecut de FC Argeș în barajul de promovare și a revenit în SuperLigă.

În sezonul 2021-2022, la ultimele întâlniri directe dintre FCSB și Dinamo, roș-albaștrii s-au impus categoric, câștigând cu 6-0 pe „Arena Națională” și cu 3-0 acasă la dinamoviști.
Jucătorii lui Elias Charalambous au oferit o performanță excelentă în etapa anterioară a sezonului actual, obținând victoria cu scorul de 3-1 în partida cu U Craiova 1948, în timp ce Dinamo a fost învinsă pe teren propriu, de Universitatea Craiova cu 0-2.

Antrenorul roș-albaștrilor a declarat că a urmărit cu atenție întâlnirea dintre Dinamo și Universitatea Craiova și nu subestimează potențialul echipei adverse:
"Încă o dată, avem un derby, un meci dificil, știm că va fi un meci greu și rezultatul ultimul meci al lui Dinamo nu arată imaginea echipei.
Ei au arătat bine, dar din nou, va depinde de ce vom face noi. Cred în jucători, sunt într-un moment bun. Trebuie să ne facem jocul.
Știu istoria. Nu poți să spui multe lucruri. Noi trebuie să fim agresivi. Celor de la Dinamo le place să joace fotbal.
Nu știu dacă ne pot surprinde. Noi avem planul nostru, strategia noastră. Nu contează câte goluri vom marca, contează să câștigăm"
, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

În lumina acestor declarații, meciul de astăzi se anunță a fi unul intens, ambele echipe fiind motivate să-și demonstreze valoarea pe teren. Fanii cluburilor se vor aștepta la o confruntare unde fiecare gol marcat poate face diferența între victorie și înfrângere.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FCSB - Dinamo, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu - 28. Pantea, 5. Dawa, 6. Haruț, 33. Radunovic - 88. Djokovic, 8. Șut, 27. Olaru - 25. Al. Băluță, 9. Compagno, 7. Fl. Coman
REZERVE: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 11. Miculescu, 18. Edjouma, 22. V. Gheorghe, 23. Ov. Popescu, 30. Ngezana, 80. Radaslavescu, 98. Cordea
ABSENT: Oct. Popescu (suspendat)
ANTRENOR: Elias Charalambous

DINAMO: 1. Golubovic - 2. Moura, 24. Giafer, 8. Larrucea, 4. Bena, 31. Amzăr - 99. Ghezali, 10. Iglesias, 30. N. Roșu, 22. Bani - 19. Abdallah
REZERVE: 91. Dujmovic, 6. I. Roșu, 7. Goncalo, 9. Țîră, 17. Politic, 18. Borcea, 23. Patriche, 27. R. Grigore, 98. Cr. Costin
ABSENT: Bordușanu (nerefăcut)
ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FCSB - Dinamo se va disputa astăzi, începând cu ora 21:30,  pe stadionul “Arcul de Triumf” din Bucureşti.

FCSB a vrut să organizeze meciul cu Dinamo în Ghencea și, după ce a primit aviz favorabil de la MApN, a început negocierile cu CSA Steaua.
După trei zile de discuții, părțile nu au încheiat contractul, din cauza unei clauze privind posibilele distrugeri. CSA Steaua voia o poliță de asigurare de 250.000 de euro, FCSB a putut da un bilet la ordin pentru aceeași sumă, variantă cu care ”Militarii” nu au fost de acord. (sursa digisport.ro)

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...