Remiză tensionată. FC Botoșani obține un punct din duelul cu Petrolul, după un meci cu un final nebun

FC Botoșani obține primul punct al sezonului după remiza cu Petrolul Ploiești, de pe teren propriu. Elevii lui Mihai Ciobanu au fost conduși, însă Mihai Roman II a egalat. Norocul a făcut ca un gol marcat de oaspeți în minutul 90+2 să nu fie validat, iar pe nalty-ul obținut de gazde în ultimul minut să fie ratat.

Constantin Budescu și Gicu Grozav au combinat superb la faza în care Petrolul a deschis scorul. Era minutul 15 când mingea intra în poarta lui Benga.
Mihai Roman II egala la finalul unei faze în care FC Botoșani a tras de trei ori spre poarta adversă. 

În minutul 90+2, Țicu i-a centrat lui Garutti, care a trimis mai departe la Doua. Acesta l-a văzut bine pe Grozav, care a marcat, însă VAR a anulat golul pentru offsider.

Petrolul a avut șansa golului în minutul 90+10. Dican a faultat în careu, iar prahovenii au primit un penalty. Gicu Grozav a tras însă pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani obține primul punct al sezonului și ajunge pe locul 11 în clasament, în timp ce Petrolul, care a remizat cu U Cluj în prima etapă, adună două puncte și este pe locul 8.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...