FC Botoşani - FCSB, astăzi de la ora 21:30

FC Botoşani - FCSB, astăzi de la ora 21:30

   sursa:lpf.ro

FC Botoșani și FCSB se vor confrunta în această seară în etapa cu numărul 12 a Superligii.
Cele două echipe s-au mai întâlnit de 24 de ori în principala competiţie internă, de 18 ori s-au impus roş-albaştrii, un joc a fost câştigat de botoşăneni, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.


Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!
Deși a înregistrat o singură victorie în ultimele trei etape de campionat și a pierdut din avansul de puncte avut față de CFR Cluj și Universitatea Craiova, FCSB este în continuare lider în clasament.

"Știm că toate meciurile sunt complicate. Cu siguranță nu va fi ușor nici acesta, am pierdut cele mai multe puncte în astfel de jocuri. Trebuie să fim foarte concentrați și să depunem un efort mare pentru a obține cele trei puncte. Nu venim după un rezultat foarte bun, dar contează meciul următor.”, a declarat antrenorul Elias Charalambous.
Bucureștenii au un motiv important de neliniște: partida cu FC Botoșani va fi arbitrată de Florin Andrei, cel pe care Mihai Stoica l-a cerut afară din arbitraj, considerând că i-a dezavantajat constant pe „roș-albaștri”.

Formatia antrenată de Dan Alexa rămâne singura echipă fără victorie în Superligă după 11 etape, iar seria de trei jocuri fără înfrângere s-a încheiat cu meciul din bănie când botoșănenii au pierdut cu scorul de 5-1.
„Venim după o săptămână foarte grea din toate punctele de vedere. Nu ne este ușor. Îmi doresc să jucăm cu personalitate, să avem forță interioară. Mai sunt totuși foarte multe puncte puse în joc. Nu trebuie să credem că suntem cei mai slabi. În Cupă, cu Rapid, în multe minute am fost de nivelul lor. FCSB conduce campionatul și ca nivel de joc”, precizează Dan Alexa.

FC Botosani este ultima în clasament și va încerca să evite retrogradarea.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Botoșani - FCSB, echipe probabile:

FC BOTOȘANI (4-3-3): 68. Ducan - 22. R. Benzar, 3. Mutombo, 40. Pius, 12. Friday - 33. G. David, 6. Dican, 8. Ed. Florescu - 93. Pinson,10. N’Goma, 80. Cărăușu
Rezerve: 82. Ureche, 4. Hebling, 9. G. Dragomir, 24. Cioiu, 26. Creț, 32. Șeroni, 66. Mouaddib, 98. Casap, 99. Zabou
Absenți: Mailat, Sadiku (accidentați)
Antrenor: Dan Alexa

FCSB (4-3-3): 32. Târnovanu - 28. Pantea, 30. Ngezana, 5. Dawa, 24. Cr. Ganea - 23. Ov. Popescu, 8. Șut, 27. Olaru - 25. Al. Băluță, 10. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 3. Panțâru, 6. Haruț, 9. Compagno, 11. Miculescu, 16. Lixandru, 88. Djokovic
Absenți: Chiricheș (accidentat), Radunovic (suspendat)
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani - FCSB se va disputa astăzi, 7 octombrie, de la 21:30, pe stadionul " Municipal " din Botoșani.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...