Marius Croitoru a semnat, revenire de senzație în SuperLiga

Marius Croitoru a semnat un contract valabil până în vară și va debuta pe 22 octombrie, pe terenul celor de la Poli Iași. Obiectivul clar este accederea în play-off.

Marius Croitoru revine la FCU Craiova ca antrenor principal. A mai pregătit formația din Bănie și în sezonul precedent, dar la vremea respectivă nu a fost un mandat de succes, anunță Fanatik.

Marius Croitoru, unul dintre antrenorii cu cea mai bună cotă în SuperLiga într-o perioadă, traversează un moment mai puțin fast al carierei. A început sezonul la FC Botoșani, dar a plecat după 6 etape în care a obținut 3 puncte.

Croitoru a mai fost la FCU Craiova la începutul sezonului trecut, între iunie și octombrie 2022. A prins 14 partide pe banca echipei din Bănie și a reușit să câștige cinci dintre ele. Au mai fost 3 remize și 6 înfrângeri.

A trecut aproape un an de la încheierea precedentului mandat al lui Marius Croitoru la FCU Craiova 1948. Pleca pe 10 octombrie 2022 și Adrian Mititelu îi reproșa că echipa nu este bine din punct de vedere fizic.

Pentru a nu mai repeta greșelile din trecut, Marius Croitoru și-a început mandatul cu o decizie foarte importantă. I-a cerut lui Adrian Mititelu ca Dan Vasilică să rămână în staff-ul său ca preparator fizic. Lucru care se va și întâmpla.

Sezonul trecut, Marius Croitoru a mai avut un mandat și la FC Argeș, dar nu a reușit să îi redreseze pe piteșteni în cele 10 meciuri ca antrenor în Trivale. A bifat o singură victorie în acest interval.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...