“Aproape SOLD OUT”. Anunțul FC Botoșani înaintea șocului cu FCSB

FCSB aduce suporterii în tribune aproape oriunde merge. Va fi şi cazul meciului de astăzi, de la Botoşani.

FC Botoșani aşteaptă un stadion plin care să îi încurajeeze pe oamenii lui Dan Alexa, dar să îi şi vadă pe fotbaliştii liderului campionatului.

Dacă altădată roş-albaştrii mergeau în Moldova să întâlnească o echipă aflată în partea superioară a clasamentului, acum FCSB îi găsește pe cei de la FC Botoşani în postura de lanternă roşie a clasamentului.

Acest lucru nu i-a împiedicat pe suporteri să ia cu asalt casele de bilete. Sau siteurile care au vândut bilete la partida de sâmbătă seară, din etapa a 12-a a Superligii. Iar rezultatul s-a văzut în ziua de dinaintea partidei când doar puţine tichete mai erau disponibile la vânzare. Anunţul a fost făcut chiar de botoşăneni pe contul lor de pe o reţea de socializare, scrie playsport.ro.

FCSB este prima echipă cu pretenţii care ajunge la Botoşani în acest sezon. Până acum, fotbaliştii lui Dan Alexa au remizat acasă cu Petrolul, Oţelul, Hermannstadt şi UTA şi au pierdut duelul cu FCU Craiova.

„Suntem aproape SOLD OUT!  Partida de mâine, de la ora 21:30, împotriva celor de la FCSB, a generat un interes deosebit printre microbiștii și implicit, suporterii botoșăneni, aspect pentru care suntem recunoscători. Prin urmare, vă anunțăm că nu mai avem disponibile decât foarte puține locuri, toate în zona peluzei, astfel că vă așteptăm cât mai repede să le ocupați. Vă așteptăm atât fizic, la casa de bilete a stadionului „Municipal”, cât și online, pe site-urile www.fcbt.ro, respectiv www.bilete.ro! Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion, pentru a striga împreună: LUPTĂ, BOTOȘANI!”, a fost anunţul moldovenilor înaintea jocului din runda a 12-a.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...