FC Botoșani - Dinamo 4-0! Câinii au fost ”îngropați”. FC Botoșani s-a distrat cu Dinamo.

FC Botoșani - Dinamo 4-0! Câinii au fost ”îngropați”. FC Botoșani s-a distrat cu Dinamo.

Moldovenii au câștigat fără probleme în meciul cu Dinamo și s-au apropiat la un punct de FC Voluntari, aflată pe locul 3, cu 42 de puncte.

Pentru Dinamo continuă situația critică și rămâne pe penultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte obținute. Iată cele mai importante faze ale meciului: 

Minutul 84: GOOOOL BOTOȘANI! Fili primește la aproape 30 de metri, avansează cu balonul la picior și șutează puternic, învingându-l pe Figueiredo.

Minutul 65: GOOOOOL BOTOȘANI! Jaja primește în afara careului, îi driblează pe toți jucătorii lui Dinamo, trece și de Figueiredo și șutează din unghi, direct în poartă.

Minutul 46: Partida a fost reluată!

PAUZĂ

Minutul 45+2: OCAZIE DINAMO! Rodriguez îi pasează lui Ivanovski, care reușește să îl depășească pe Dawa, dar trimite pe lângă poartă.

Minutul 27: GOOOOL BOTOȘANI! Jaja majorează diferența, dintr-o acțiune personală superbă. Acesta șutează de la 20 de metri distanță direct în vinclul porții adverse.

Minutul 12: GOOOOL BOTOȘANI! Braun centrează în careu, iar portarul Figueiredo respinge până la Mihai Roman II, care înscrie pentru prima oară de la revenirea la FC Botoșani. Atacantul adus de la Universitatea Craiova nu mai marcase de pe 30 august 2019, adică de acum 893 de zile.

Minutul 5: Tomozei se accidentează și este înlocuit de Crețu.

Minutul 1: Ivanov primește o pasă de la Ivanovski. Bulgarul șutează în brațele lui Pap.

Minutul 1: Partida ce se dispută pe stadionul ”Municipal” din mijlocul orașului Botoșani a început. Centralul partidei, George Găman a fluierat startul meciului. Posesia inițială este pentru Dinamo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deznodământ neașteptat, după ce o femeie i-a spus iubitului că este sechestrată în Botoșani

astăzi, 09:29
8

O gălățeancă și-a sunat iubitul și i-a spus că ea și fiica ei sunt sechestrate. Polițiștilor le spunea că se află într-un autoturism ce merge într-o direcție necunoscută și ...

Cum se fac bani din voucherele de vacanță. Ministerul Turismului anunță controale în perioada următoare

astăzi, 08:49
44

Vânzarea voucherelor de vacanță a devenit noua afacere necurată a românilor. Deși e ilegal, zeci de persoane își dau tichetele pe internet, în schimbul unor bani cash. Par...

Calendar Ortodox: Odovania praznicului Schimbării la Faţă a Domnului; Mutarea moaştelor Sf. Cuv. Maxim Mărturisitorul; Sf. Cuv. Dorotei şi Dositei

astăzi, 08:41
24

Pomenirea vieţii şi pătimirii Sfântului Maxim Mărturisitorul s-a făcut în Biserica Ortodoxă la 21 ianuarie. Astăzi prăznuim aducerea la Constantinopol a sfintelor lui moaşte....