FC Botoșani - Dinamo 4-0! Câinii au fost ”îngropați”. FC Botoșani s-a distrat cu Dinamo.

FC Botoșani - Dinamo 4-0! Câinii au fost ”îngropați”. FC Botoșani s-a distrat cu Dinamo.

Moldovenii au câștigat fără probleme în meciul cu Dinamo și s-au apropiat la un punct de FC Voluntari, aflată pe locul 3, cu 42 de puncte.

Pentru Dinamo continuă situația critică și rămâne pe penultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte obținute. Iată cele mai importante faze ale meciului: 

Minutul 84: GOOOOL BOTOȘANI! Fili primește la aproape 30 de metri, avansează cu balonul la picior și șutează puternic, învingându-l pe Figueiredo.

Minutul 65: GOOOOOL BOTOȘANI! Jaja primește în afara careului, îi driblează pe toți jucătorii lui Dinamo, trece și de Figueiredo și șutează din unghi, direct în poartă.

Minutul 46: Partida a fost reluată!

PAUZĂ

Minutul 45+2: OCAZIE DINAMO! Rodriguez îi pasează lui Ivanovski, care reușește să îl depășească pe Dawa, dar trimite pe lângă poartă.

Minutul 27: GOOOOL BOTOȘANI! Jaja majorează diferența, dintr-o acțiune personală superbă. Acesta șutează de la 20 de metri distanță direct în vinclul porții adverse.

Minutul 12: GOOOOL BOTOȘANI! Braun centrează în careu, iar portarul Figueiredo respinge până la Mihai Roman II, care înscrie pentru prima oară de la revenirea la FC Botoșani. Atacantul adus de la Universitatea Craiova nu mai marcase de pe 30 august 2019, adică de acum 893 de zile.

Minutul 5: Tomozei se accidentează și este înlocuit de Crețu.

Minutul 1: Ivanov primește o pasă de la Ivanovski. Bulgarul șutează în brațele lui Pap.

Minutul 1: Partida ce se dispută pe stadionul ”Municipal” din mijlocul orașului Botoșani a început. Centralul partidei, George Găman a fluierat startul meciului. Posesia inițială este pentru Dinamo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
17

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
35

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
29

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...