Campionii susțin campionii. Iulian Rotariu a fost alături de FC Botoșani la meciul cu Dinamo

Campionii susțin campionii. Iulian Rotariu a fost alături de FC Botoșani la meciul cu Dinamo

Iulian Rotariu, de cinci ori campion mondial la ultramaraton, a dat lovitura de începere a meciului dintre echipele FC Botoșani – Dinamo.

Organizatorii au dorit, în acest mod, să-și arate susținerea și admirația pentru cel ce pare de neoprit: pompierul care, de fiecare dată, a dat dovadă de rezistență fizică și psihică.

„Iulian Rotariu a purtat noroc echipei noastre care, nu doar că a câștigat, dar a bucurat spectatorii cu cele mai frumoase goluri”, este mesajul transmis de către reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1608

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1149

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
320

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...