Campionii susțin campionii. Iulian Rotariu a fost alături de FC Botoșani la meciul cu Dinamo

Campionii susțin campionii. Iulian Rotariu a fost alături de FC Botoșani la meciul cu Dinamo

Iulian Rotariu, de cinci ori campion mondial la ultramaraton, a dat lovitura de începere a meciului dintre echipele FC Botoșani – Dinamo.

Organizatorii au dorit, în acest mod, să-și arate susținerea și admirația pentru cel ce pare de neoprit: pompierul care, de fiecare dată, a dat dovadă de rezistență fizică și psihică.

„Iulian Rotariu a purtat noroc echipei noastre care, nu doar că a câștigat, dar a bucurat spectatorii cu cele mai frumoase goluri”, este mesajul transmis de către reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
396

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
733

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
673

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...