Extratereștrii sunt printre noi! Barcelona înscrie de 6 ori cu PSG și e în "sferturile" Ligii - VIDEO cu golurile
SPORT

FC Barcelona s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după un scenariu SF: 6-1 pe teren propriu cu PSG și golul calificării la ultima fază! 

Extratereștrii sunt printre noi! Barcelona înscrie de 6 ori cu PSG și e în "sferturile" Ligii - VIDEO cu golurile

La 3-1 pentru Barcelona, francezii păstrau 3 goluri avans când mai erau doar 2 minute din timpul regulamentar, însă catalanii au făcut un final de meci fantastic și au întors calificarea, scrie gsp.ro.

"Putem să înscriem de 6 ori cu PSG", anunțase Luis Enrique la conferință, anticipând parcă thriller-ul.

Gazdele au sperat din start că pot întoarce rezultatul și după doar 3 minute aveau 1-0, prin reușita lui Suarez cu capul din câțiva metri. S-a făcut 2-0 în minutul 40, când Kurzawa a lovit greșit o minge care a ajuns în poarta lui Trapp. După acel 0-4 din tur, remontada părea în grafic. 

Emoțiile francezilor au devenit tot mai mari în minutul 50, când Messi a făcut 3-0 din penalty. STOP! A apărut Edinson Cavani, care l-a liniștit pe Unai Emery, când a catapultat o minge în plasa lui Ter Stegen, 3-1!

Barcelona nu s-a lăsat însă! A mai înscris de două ori în minutele 88 și 90+1 prin Neymar. Golul calificării a venit în ultimul minut al prelungirilor. 5 minute dictase arbitrul neamț. Cu Ter Stegen în careul advers, Neymar a lobat o minge peste toată apărarea franceză. Balonul a plutit până la Sergi Roberto, care a punctat din apropiere și a dus-o pe Barcelona în "sferturi"! Uluitor, supranatural! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
16

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
141

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...