Autocarul Borussiei Dortmund, vizat de trei explozii: un jucător a fost rănit si bagat in sala de operatii! Meciul a fost amanat!
SPORT

Momente de panică în Germania, înaintea meciului Borussia Dortmund - AS Monaco, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Autocarul germanilor a fost vizat de trei explozii.

Autocarul Borussiei Dortmund, vizat de trei explozii: un jucător a fost rănit si bagat in sala de operatii! Meciul a fost amanat!

O explozie a avut loc marți seară în apropierea autocarului Borussiei. Fundaşul Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, a fost rănit la braț şi transportat de urgenţă la spital.

Explozia s-a produs la 10 km de stadionul pe care este programată partida, în fața hotelului. Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei, a fost vorba despre explozia unei bombe. Nu există vreun pericol în interiorul stadionului sau în jurul arenei.

Meciul dintre Borussia Dortmund și AS Monaco a fost amânat. Partida se va disputa miercuri, la 18:45, ora Germaniei.Jucătorii Borussiei Dortmund au fost escortați de forțele de ordine către casele lor.

Între timp, apar noi detalii în legătură cu cele trei explozii: dispozitivele au fost detonate în apropiere de o curbă, când autocarul echipei a redus din viteză, scrie Digi24.ro.



Poliția a investigat zona pentru a găsi alte dispozitive explozive ce ar putea să fie puse de cei care au plănuit atacul. Presa locală relatează că datorită geamului antiglonț a fost evitată o tragedie.

La miezul nopții în România, poliția locală germană a susținut o conferință de presă, în care au fost oferite detalii referitoare la atac. La fața locului a fost găsită o scrisoare prin care este revendicat atacul. Totuși, oamenii de ordine nu au oferit mai multe informații legate de această chestiune.

Atacul este cercetat sub acuzația de tentativă de omor. Conform purtătorului de cuvânt, este urmărită o mașină cu numere de înmatriculare străine, care probabil a avut legătură cu atacul de astăzi. Ofițerul de presă al Borussiei Dortmund, Sascha Fligge, a anunțat că Marc Bartra a suferit o operație la braț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
185

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
147

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1175

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...