VIDEO - Cel putin 50 de morti si 406 de raniti la Las Vegas, in cel mai grav atac din istoria SUA

VIDEO - Cel putin 50 de morti si 406 de raniti la Las Vegas, in cel mai grav atac din istoria SUA

Cel putin 50 de oameni au fost ucisi si peste 400 au ajuns la spital in urma unui atac armat ce a avut loc la un festival de muzica country in Las Vegas, a anuntat politia. Este vorba despre "cel mai grav atac in masa din istoria SUA".

Un suspect a murit, dar in acest moment nu se stie daca politia l-a impuscat sau s-a sinucis. Politia i-a anuntat insa identitatea, dupa ce aceasta fusese anuntata pe surse de mai multe televiziuni: Stephen Paddock, un barbat de 64 de ani, din Nevada, fara cazier, arata ziare.com.

O femeie de origine asiatica, Marilou Danley, care era cautata, a fost si ea localizata. Din primele informatii, aceasta ar fi sotia sa.

Potrivit serifului Joseph Lombardo, Stephen Paddock a tras de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. In camera sa, perchezitionata intre timp, au fost gasite cel putin opt arme.

Martorii au povestit pentru presa americana momentele de groaza din timpul festivalului in aer liber. La primele focuri de arma spectatorii au crezut ca este vorba de focuri de artifcii, asa ca nu au reactionat si artistii au continuat sa cante. In scurt timp insa oamenii au auzit o noua rafala si au vazut cum persoane din jurul lor erau secerate de gloante.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...