Două transferuri noi la CSM Botoșani! Trei jucători au plecat până acum

Două transferuri noi la CSM Botoșani! Trei jucători au plecat până acum

Echipa de handbal fanion a județului Botoșani va încerca să șteargă sezonul nereușit de care au avut parte și să revină în Liga Zimbrilor. Formația pregătită de Florin Cubotariu va atacă promovarea în următorul sezon.

Cei doi nou veniți sunt Andi Tofanel și Alupoaie Robert, ambii venind de la CSU Suceava. Tofanel are 23 de ani, este pivot, și a evoluat la Campionatul European Universitar de Handbal, din Portugalia, unde a obținut locul trei. A fost în lotul de Liga Zimbrilor de la CSU Suceava, în sezonul trecut.

Alupoaie Robert are 22 de ani și evolueaza ca inter stânga, insa poate juca atât ca centru, cât și ca inter dreapta. Este fost vicecampion la categoria junior 1, dar și campion al Campionatului Național Universitar din 2019.

Pentru a le face loc celor trei jucători, CSM Botoșani i-a cedat pe Szasz Elod (CSU Suceava), Marius Negru (CSM Reșița) și Răzvan Trif.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
300

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
514

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
151

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...