FC Botoșani a transferat un portar! Cine va fi rezervă lui Pap?

FC Botoșani a transferat un portar! Cine va fi rezervă lui Pap?

FC Botoșani a transferat un portar de 34 de ani. Nicolae Calancea va veni pentru a se lupta cu Eduard Pap pe postul de titular. Cotat de transfermarkt la 150 de mii de euro, fotbalistul cu 19 prezente în națională Moldovei are un CV bogat.

Crescut de Zimbrul Chișînău, unde a debutat în îndepărtatul 2004, Calancea a mai evoluat pentru KS Samara, în Rusia, dar și pentru următoarele echipe din România: Ceahlăul Patra Neamț, FC Voluntari, Universurarea Craiova, Academică Clinceni și Dunărea Călărași, de unde a revenit în Moldova, la Sfîntul Gheorghe.

Calancea a adunat 107 meciuri în prima liga din România, dintre care 32 fără gol primit. Are și 19 meciuri jucate în liga a două. Cele mai multe prezente le are în tricoul Universității Craiova, 65, dintre care 25 fără gol primit.

“A rămas Pap, mai avem un copil din Liga a II-a și mai vine un portar. Vine Calancea. Am vorbit cu el dar joacă în preliminariile Europa League cu cei de la Sf. Gheorghe, din Moldova. E un portar cu experiență, înțelege că va fi al doilea portar”, a spus Valeriu Iftime.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...