Demisii pe bandă rulantă în Liga 1!

Și Liviu Ciobotariu e aproape de o demisie, fiind la un pas să prindă un contract bănos în afară. Antrenorul de la FC Botosani este dorit ca selecționer al naționalei Libanului.

Demisii pe bandă rulantă în Liga 1!

Sfarsitul sezonului aduce si multe schimbari de antrenori in Liga 1. Dupa ce Mihai Teja s-a despartit de FCSB, cel putin inca doua echipe din Liga 1 vor avea antrenori diferiti in sezonul care urmeaza.

Flavius Stoican a anuntat, miercuri, ca nu va mai continua pe banca lui Poli Iasi. "S-a terminat acest ciclu de doi ani si ma bucur ca nu am cedat la anumite rautati venite din exteriorul echipei", a spus Stoican in cadrul unei conferinte de presa, potrivit ziare.com.

Si Liviu Ciobotariu e aproape de o demisie, fiind la un pas sa prinda un contract banos in afara. Antrenorul celor de la FC Botosani este dorit ca selectioner al nationalei Libanului.

Un alt antrenor care are sanse mici de a ramane la actuala echipa este Costel Enache de la Astra. In locul sau, patronul Ioan Niculae l-ar dori pe Marius Sumudica, mai scrie sursa citata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
345

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
366

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
220

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...