CSM Botoșani începe astăzi lupta pentru promovare

CSM Botoșani începe astăzi lupta pentru promovare

Fosta prim-divizionară va da piept cu o echipa de tradiție a handbalului românesc, Poli Iași. CSM Botoșani s-a impus în ultimele două confruntări directe. 

Meciul se va juca, de la ora 17:00, la Sala Polivalenta. CSM Botoșani a anunțat condițiile în baza cărora vor putea intra spectatori în tribune: 

"Accesul se face prin prezentarea, in format fizic sau digital, a dovezii vaccinarii (minimum 10 zile de la ultima doza), a unui test PCR (ultimele 72 h), a unui test rapid antigen (ultimele 48 h) sau a dovezii infectarii cu COVID-19 in ultimele 180 de zile. 

Prezenta in sala a copiilor mai mici de 18 ani nu necesita niciun fel de test sau dovada de vaccinare. 

Accesul in sala nu va mai fi permis dupa ora 16.50 iar iesirea din sala este interzisa pe toata durata meciului; conform restrictiilor, iesirea atrage dupa sine pierderea posibilitatii de a intra inapoi in sala. 

Masca este obligatorie in interiorul salii, pe toata durata evenimentului, din momentul accesului si pana la iesire. 

Distanta minima intre spectatori va fi de 1,5 m minim un scaun. 

Pentru confortul vostru, va rugam sa veniti din timp la sala, pentru a ne asigura ca accesul se face in conformitate cu normele impuse de lege si ca procedurile de intrare la meci nu vor fi intarziate". 

Acesta este lotul cu care antrenorul Florin Ciubotariu și președintele Cătălin Stoleru pornesc pe drumul spre Liga Zimbrilor:

(Iosif Pintilie)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 86 de ani băgată în spital de propriul fiu, pentru băutură

Marţi, 26 Octombrie 2021
584

O bătrână de 86 de ani, din Vorona, a ajuns la spital după ce a fost bătută de proriul fiu. Femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi şi le-a spus cadre...

Cum au ajuns câteva comune din Botoşani bătaia de joc a unei firme de stat la care sunt acţionare

Marţi, 26 Octombrie 2021
641

Două comune din judeţul Botoşani au investit milioane de euro în reţele de canalizare, dar nu le pot folosi legal pentru că nu au fost preluate de singurul operator regional autorizat, o fi...

ANM: Vreme mai rece în această săptămână

Marţi, 26 Octombrie 2021
163

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, &i...