ASTĂZI: Dinamo - FC Botoșani, ora 19.00! Favoriți în "groapă"

ASTĂZI: Dinamo - FC Botoșani, ora 19.00! Favoriți în "groapă"

FC Botoșani caută victoria în duelul cu Dinamo, împotriva unei echipe lovită din toate direcțiile.

Două victorii şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de bucureşteni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, FC Botoşani a scos 10 puncte din cele 4 deplasări din ediţia curentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de șapte ori s-au impus bucureştenii, de opt ori au câştigat moldovenii, iar alte cinci meciuri s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Dinamo gazdă: 10 meciuri - 5 victorii Dinamo - 3 remize - două succese FC Botoşani.

Primele dispute din campionat au fost cele din ediţia 2013/2014, când Dinamo s-a impus în ambele jocuri, 1-0 acasă (George Ţucudean) şi 2-1 în deplasare (dublă Bilinski / Istvan Fulop).

Întâiul succes din contul moldovenilor: 14 septembrie 2014, FC Botoşani - Dinamo 3-2. Acest joc a intrat în istoria grupării botoşănene drept primul disputat acasă în nocturnă.

Două remize albe s-au înregistrat de-a lungul timpului, dintre care una singură cu Dinamo gazdă, pe 3 aprilie 2015.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în ultima confruntare directă, pe 24 ianuarie 2021, FC Botoşani - Dinamo 4-0.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 86 de ani băgată în spital de propriul fiu, pentru băutură

Marţi, 26 Octombrie 2021
536

O bătrână de 86 de ani, din Vorona, a ajuns la spital după ce a fost bătută de proriul fiu. Femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi şi le-a spus cadre...

Cum au ajuns câteva comune din Botoşani bătaia de joc a unei firme de stat la care sunt acţionare

Marţi, 26 Octombrie 2021
622

Două comune din judeţul Botoşani au investit milioane de euro în reţele de canalizare, dar nu le pot folosi legal pentru că nu au fost preluate de singurul operator regional autorizat, o fi...

ANM: Vreme mai rece în această săptămână

Marţi, 26 Octombrie 2021
161

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, &i...