ASTĂZI: Dinamo - FC Botoșani, ora 19.00! Favoriți în "groapă"

ASTĂZI: Dinamo - FC Botoșani, ora 19.00! Favoriți în "groapă"

FC Botoșani caută victoria în duelul cu Dinamo, împotriva unei echipe lovită din toate direcțiile.

Două victorii şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de bucureşteni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, FC Botoşani a scos 10 puncte din cele 4 deplasări din ediţia curentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de șapte ori s-au impus bucureştenii, de opt ori au câştigat moldovenii, iar alte cinci meciuri s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Dinamo gazdă: 10 meciuri - 5 victorii Dinamo - 3 remize - două succese FC Botoşani.

Primele dispute din campionat au fost cele din ediţia 2013/2014, când Dinamo s-a impus în ambele jocuri, 1-0 acasă (George Ţucudean) şi 2-1 în deplasare (dublă Bilinski / Istvan Fulop).

Întâiul succes din contul moldovenilor: 14 septembrie 2014, FC Botoşani - Dinamo 3-2. Acest joc a intrat în istoria grupării botoşănene drept primul disputat acasă în nocturnă.

Două remize albe s-au înregistrat de-a lungul timpului, dintre care una singură cu Dinamo gazdă, pe 3 aprilie 2015.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în ultima confruntare directă, pe 24 ianuarie 2021, FC Botoşani - Dinamo 4-0.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
436

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...