Dinamo - FC Botoșani 1-2! Urcăm pe locul 2

Dinamo - FC Botoșani 1-2! Urcăm pe locul 2

FC Botoșani obține o victorie importantă pe Ștefan cel Mare, în fața celor de la Dinamo, impunându-se cu 2-1.

Echipa locală a dominat duelul cu alb-roșii, având două goluri pe tabelă încă din minutul 20, după reușitele lui Ongenda și Kage. Dinamo a redus din diferență în minutul 84, însă era prea târziu. Iată cele mai importante faze ale meciului:

minutul 84 - Ivanoski este faultat în careu și obține o lovitură de la 11 m pe care Gabriel Torje o execută perfect.

minutul 79 - Ivanovski ratează o șansă uriașă de a marca pentru Dinamo. Fotbalistul a preluat în mijlocul careului, dar nu a reușit să preia cum trebuie.

minutul 62 - Ratare importantă pentru FC Botoșani. Eduard Florescu trimite un șut puternic din afara careului, însă este respins de Iliev.

A început repriza secundă. Dinamoviștii caută egalarea în meciul cu FC Botoșani.

PAUZĂ!

minutul 45 - Ratare importantă pentru Dinamo. Torje îi pasează lui Ehmann, iar acesta reia puțin pe lângă poarta moldovenilor.

UPDATE | După 12 minute în care meciul a fost întrerupt, partida s-a reluat de la minutul 35, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani.

minutul 34 - Meciul de pe Ștefan cel Mare a fost întrerupt după ce nocturna de pe stadion s-a stins.

minutul 18 - FC Botoșani a mărit diferența pe tabela de marcaj datorită golului marcat de Kage. Moldovenii au obținut lovitura de pedeapsă după faultul lui Moldoveanu asupra lui Kage.

minutul 13 - Ongenda este găsit perfect de Mihai Roman, iar francezul face o preluare perfectă și marchează cu un șut plasat din marginea careului.

minutul 6 - Ongenda este faultat marginea careului și obține o lovitură liberă. Mihai Roman șutează pe poartă, însă Iliev nu are probleme să prindă mingea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
41

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
62

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
14

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...