FC Botoșani merge în Ștefan cel Mare pentru a lua toate cele 3 puncte

FC Botoșani merge în Ștefan cel Mare pentru a lua toate cele 3 puncte

Dinamo trece printr-un moment critic, după ce antrenorul Dario Bonetti a fost demis în urma celor 5 eșecuri consecutive în Liga 1, care au culminat cu umilința suferită în fața rivalei FCSB, scor 0-6, în timp ce elevii lui Marius Croitoru au un moral excelent după ce au învins-o în etapa precedentă pe campioana en-titre, CFR Cluj.

La pariuri, cea mai bună cotă pentru victoria gazdelor este de 7.00, în timp ce pentru oaspeți, cota cea mai mare este de doar 1.55, conform cote-pariuri.ro, site ce compară casele de pariuri și bonusurile oferite de acestea.

Dinamo a obținut numai 6 puncte în primele 8 runde ale Ligii 1 și ocupă în prezent poziția a 14-a în clasament. Lotul roș-albilor era format în mare parte din jucători de la echipa de tineret, însă după ce FIFA a ridicat interdicția de transferuri a dinamoviștilor, conducătorii au adus câțiva jucători experimentați la începutul acestei luni. Au fost transferați Gabriel Torje, Constantin Nica, Cosmin Matei și Mirko Ivanovski, iar internaționalul de tineret Cătălin Itu a fost cedat de către CFR Cluj sub formă de împrumut, pentru un an.

Din punct de vedere al rezultatelor, demiterea lui Dario Bonetti pare să fie justificată, însă italianul susține că a fost informat că rezultatele din primele 10-12 meciuri nu vor fi luate în calcul, dată fiind situația în care se afla echipa, prin prisma interdicției de a efectua transferuri.

„Țin minte când am venit aici, niciun alt antrenor n-a vrut să accepte să vină la Dinamo. Din acest motiv, mi-a fost transmis că nu contează rezultatele din primele 10-12 meciuri, ci le vom folosi pentru a organiza echipa și a aștepta ca FIFA să ridice interdicția la transferuri. La acel moment, am replicat că doar câteva înfrângeri la rând pot agita apele, așa că perioada de 12 meciuri este mult prea mare. Fotbalul este simplu, de fapt, însă cei care-l conduc nu-l înțeleg,” a transmis Bonetti pe Facebook.

Tehnicianul italian a dezvăluit și faptul că Dinamo nu i-a adus cei 3 jucători pe care i-ar fi solicitat și a mărturisit că s-a simțit „folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic”. Vasile Miriuță și Dusan Uhrin Jr. sunt primele nume vehiculate în presa pentru a-l înlocui pe Bonetti, însă clubul nu a făcut încă nici un anunț oficial.

FC Botoșani pare să aibă toate motivele pentru a spera la victorie în meciul din Ștefan cel Mare. Echipa antrenată de Marius Croitoru ocupă în acest moment poziția a treia în clasament, fiind despărțită de ocupanta locului secund, Rapid, numai prin golaveraj. După ce a învins CFR Cluj în runda a 8-a a Ligii 1, Enriko Papa și colegii săi au demonstrat că se pot lupta pentru titlu în acest sezon.

Interesant este că după 7 victorii consecutive obținute în campionat, sub comanda lui Marius Șumudică, CFR a pierdut primele puncte sub comanda lui Dan Petrescu, chiar la debutul tehnicianului în actuala campanie. Pe lângă asta, conducătorii CFR-ului au primit o altă palmă indirectă din partea tehnicianului demis, prin prisma faptului că Young Boys, formație care i-a scos pe ardeleni din preliminariile Ligii Campionilor, a învins-o pe Manchester United în primul meci din grupele celei mai titrate competiții continentale inter-cluburi.

Partida dintre Dinamo și FC Botoșani se va disputa duminică seară, de la orele 19:00, pe stadionul Ștefan cel Mare din capitală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
94

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
53

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...

Nu cumpărați niciodată aceste ouă din supermarket! Mulți români fac greșeala de a ignora acest sfat esențial

astăzi, 09:30
102

Ouăle reprezintă un aliment perfect, sunt hrănitoare și versatile, acestea putând fi mâncate la micul dejun, prânz sau cină. Cele mai populare ouă sunt cele de găină.La c...