Cristi Pustai: "Ne dorim sa castigam acest meci pentru a ne consolida pozitia de lider"
SPORT

FC Botosani joaca duminica seara, incepand cu ora 18:00, in deplasare cu Gaz Metan Medias, iar antrenorul mediesenilor, Cristi Pustai, spera ca elevii sai sa obtine cele trei puncte pentru a se distanta in clasament.

Cristi Pustai: "Ne dorim sa castigam acest meci pentru a ne consolida pozitia de lider"

"Ar fi foarte bine daca am reusi sa obtinem cele trei puncte cu Botosaniul, as inseamna sa ne ducem la 10 puncte fata de o echipa cu care suntem in lupta pentru podiumului acestui Play-Off. Va fi un meci foarte greu. In sezonul regulat au fost doua meciuri foarte echilibrate, incheiate fara gol . Stim despre echipa din Botosani ca formeaza un grup omogen. Sunt jucatori care imbina tineretea lui Miron, Morutan, cu experienta lui Vasvari sau Ungurusan, chiar si Roman. Este o echipa cu un stil de joc agresiv, in sensul bun al cuvantului, care ne va pune probleme la Medias. Am inceput un alt campionat si ne dorim sa castigam acest meci pentru a ne consolida pozitia de lider.", a declarat Cristi Pustai la conferinta de presa.

Fostul tehnician al botosanenilor a refuzat sa comenteze situatia de la FC Botosani.

"Nu as vrea sa vorbesc. Eu am lucrat la Botosani si m-am simtit foarte bine. Am relatii de prietenie cu oamenii de acolo, cu antrenorii si conducatorii si nu pot sa spun nimic.", a incheiat Pustai.

 

Spune-ne opinia ta