Impresarul lui Golofca, Anamaria Prodan, spune ca jucatorul nu va ramane la Botosani: "Va merge înainte cu demersul în justiţie"
SPORT

Cătălin Golofca nu face niciun pas înapoi. N-are de gând să-l ierte pe Leo Grozavu, antrenorul care l-a lovit în finalul meciului lui FC Botoşani cu Astra, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. 

Impresarul lui Golofca, Anamaria Prodan, spune ca jucatorul nu va ramane la Botosani: "Va merge înainte cu demersul în justiţie"

Agentul lui Golofca, Anamaria Prodan, a anunţat că atacantul în vârstă de 26 de ani are de gând să îl dea în judecată pe Grozavu şi e decis să părăsească Botoşaniul în cazul în care Grozavu va reveni pe banca tehnică, aşa cum îşi doreşte patronul Valeriu Iftime.

"Credeţi că Golofca va mai putea vreodată sa discute cu Grozavu sau să mai intre în planurile lui? Acest jucător, din ce mi-a comunicat, va merge înainte cu demersul în justiţie dacă Leo va rămâne la club. Leo e un tip temperamental, numai că trăim în 2017 şi e foarte greu ca un jucător să te mai respecte şi să te mai asculte când se întâmplă aşa ceva. Nu mai au cum să lucreze niciodată după ce s-a întâmplat. Niciodată Golofca nu va mai putea să îi adreseze un "buna ziua" ", a declarat Anamaria Prodan, la "Fotbal Club" de pe Digisport1.

Agentul FIFA l-a pus la zid şi pe fundaşul George Miron, care i-a dedicat lui Leo Grozavu golul înscris contra lui ACS Poli Timişoara, în eşecul cu 2-1. "Golofca s-a simţit foarte prost. Băiatul care a ieşit cu tricoul a făcut un gest foarte urât, lipsit de respect faţă de Golofca", a mai spus Prodan.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
157

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
133

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1083

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...