Costel Enache, inaintea duelului cu Poli Iasi: ”E un derby care naște orgolii”
SPORT

FC Botosani joaca miercuri seara, incepand cu ora 18:30, impotriva celor de la CSM Poli Iasi, intr-un adevarat derby al Moldovei.

Costel Enache, inaintea duelului cu Poli Iasi: ”E un derby care naște orgolii”

Antrenorul botosanenilor, Costel Enache, spune ca cei de la Poli Iasi sunt o echipa in formare, greu de citit cu un joc ofensiv cu jucatori de calitate.

„Încercăm să rămânem echilibrați, să punem în valoare modelul nostru de joc, valorile pe care ne azăm și atunci cu aceste ingrediente putem ajunge la victorie. Nu e un meci ușor, e un derby care naște orgolii, energii suplimentare și toți cei care participă la joc să înțelegem lucrul acesta și fiecare să ne facem treaba. Iași e o echipă în formare, greu de citit cu un joc ofensiv interesant cu jucători de calitate, cu imaginație și lucrurile acestea ne pot dezechilibra. Ideea este că și noi suntem pe un drum bun, ne-am mai stabilizat și cred că putem pune în balanță faptul că începem să ne consolidăm ideia de joc și atunci putem noi să impunem ritmul. Așteptăm oamenii lângă noi nu doar la derby-uri, încercăm să transmitem ceva prin jocul nostru, prin comportamentul nostru în teren în așa fel încât sa-i atragem. Ne ajută oamenii foarte mult pentru că subconștient se transmite o stare care aduce energie.”, a declarat Costel Enache.

 

Spune-ne opinia ta