Cupa Iași 2017, câștigată de Brilliant Taekwondo! FOTO

Cupa Iași 2017, câștigată de Brilliant Taekwondo! FOTO

În weekendul care s-a încheiat, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot de 24 de sportivi la CUPA IAȘI 2017, competiție organizată de Asociația Sportivă Răzeșii Iași, cu sprijinul Federației Române de Taekwondo WT. Această desfășurare sportivă a adunat la start circa 250 de sportivi de la 20 de cluburi de profil.

Botoșănenii au reușit să adune 26 de medalii din care: 11 de aur, 10 de argint și 5 de bronz, rezultate ce au dus la obținerea Locului I în clasamentul general pe echipe. Medaliații sunt următorii:

Locul I: Andreea CORDUNEANU, David DUMITRU, Mihnea MOLIE, Mario COJOCARIU, Mario MURARIU, Andreea IGNAT, Gabriel DÎRVARIU, Mihai TUDOSAN, Mario TOFAN, Diana MATEI și Denis MATEI.

Locul II: Patrik BRUMARI, Antonia VORNICEANU, Ana SĂNĂUȚANU, Alexandru MAXIM, Robert DAN, Alberto GANFIUC, Rareș BURLACU, Florin SURUGIU, Andrei ANDRUȘ și George HOBJILĂ.

Locul III: Florin RĂILEANU, Vasile SÂRBU, Cristian SENCIUC, Florin SURUGIU și Rareș BURLACU.

Cu o săptămână în urmă, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat și la CUPA HÂRȘOVA 2017 cu o delegație formată din 4 sportivi cu centură neagră, Gabriel DÎRVARIU și Rareș BURLACU obținând medalii de argint, iar Mario TOFAN și Andreea CORDUNEANU au obținut medalii de aur, dar și trofeul de Cel mai bun Sportiv. Competiția a adunat la start aproape 300 de sportivi de la 25 de cluburi de succes.

În perioada 4-9 octombrie, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club va reprezenta cu mândrie România la Campionatul European de Cadeți din Budapesta, sportivii Andreea CORDUNEANU (Feminin -37 KG), Andreea IGNAT (Feminin -41 KG) și Mario TOFAN (Masculin -41 KG) fiind selecționați în lotul național de cadeți al Federației Române de Taekwondo WT, în urma rezultatelor excepționale din acest an.

“Sunt bucuros că munca depusă de noi se reflectă în rezultatele sportivilor, deoarece iubim acest sport olimpic. Doresc să îmi felicit toți sportivii pentru prestațiile de pe suprafață. Doresc să le mulțumesc staffului clubului format din tehnicienii Paul Matei, Marian Cojocariu, Eduard Lozneanu, conducătorul delegației, Nicoleta Matei, arbitrilor Iustin Manciu, Diana Matei, dar și părinților sportivilor în egală măsură fiind alături de noi cu fiecare ocazie. Totodată, îi mulțumesc și fotografului Matei Zodilă pentru sprijinul acordat în deplasările noastre. Sunt mândru că suntem o mare familie Brilliant, fapt ce se reflectă în rezultatele deosebite obținute. Ne pregătim intens în continuare pentru Campionatul European de Cadeți, unde vom reprezenta România cu mândrie”, a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
36

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
420

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
237

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...