Cea mai bună voleibalistă din România este o botoșăneancă: ”Este un premiu la care am muncit mult!”

Botoșăneanca Adelina Ungureanu, una dintre vedetele naționalei de volei feminin a României și una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, a fost desemnată cea mai bună voleibalistă a anului în cadrul Galei voleiului românesc.

Adelina Ungureanu, extrema naționalei României, a primit la ”Gala voleiului românesc 2023” titlul de Jucătoarea anului. Un an bun pentru Adelina, care a participat cu România la Campionatul European din Italia, având una dintre cele mai apreciate evoluții. Apoi, cu echipa sa de club, Pinerolo, în Serie A1, cel mai tare campionat din Europa, Adelina a avut din nou meciuri foarte bune.

Adelina Ungureanu nu a putut fi prezentă la gală din cauza programului competițional foarte încărcat, însă a transmis un mesaj imediat ce a aflat decizia organizatorilor evenimentului.

”Mulțumesc Federației Române de Volei pentru premiul acordat, înseamnă foarte mult pentru mine, este un premiu la care am muncit mult. Sunt bucuroasă pentru rezultatele obținute atât în plan personal cât și cu echipa națională, a fost o vară foarte frumoasă, plină de emoție. Sper să continuăm tot așa, sper să creștem de la an la an și abia aștept să ne vedem la următoarele acțiuni ale echipei naționale”, a transmis Adelina Ungureanu.

Citește interviul acordat pentru Știri.Botoșani.Ro: Voleibalista din Botoșani care reușește să împace viața profesională și cea personală. „Când ești profesionist faci compromisuri...”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...