(P) Din nou Manchester City și Haaland? Iată ce șanse au la o “dublă“ istorică

(P) Din nou Manchester City și Haaland? Iată ce șanse au la o “dublă“ istorică

   Sursa foto: unsplash.com

Manchester City este clubul momentului în fotbalul european. Cu un sezon 2022-2023 absolut excepțional, “cetățenii“ au reușit să intre definitiv în istoria celui mai popular sport din lume. Ei și-au adjudecat o “triplă“, fiind cel de-al treilea club din Premier League care câștigă titlul intern, UEFA Champions League și Cupa Angliei în același sezon. Pep Guardiola speră ca, la fix un an distanță, să repete această reușită.

Pentru el, dar și pentru golgheterul Erling Haaland, o astfel de reușită nu pare a fi deloc imposibilă, având în vedere valoarea și forța pe care o emană trupa de pe Etihad Stadium. Totuși, “cetățenii“ au arătat și slăbiciuni, astfel că pariorii ar putea fi interesați de cum arată cotele la pariuri pe Champions League pe Sportingbet.ro și dacă pot profita de parcursul englezilor în cea mai tare competiție din fotbalul global.

Reușește Man. City să ia din nou UCL?

Finalul ediției 2022-2023 din UEFA Champions League i-a găsit pe cei de la Manchester City cu trofeul ridicat și cu toată lumea fotbalistică europeană la picioare. În finala disputată la Istanbul, City a învins-o cu 1-0 pe Internazionale Milano, după golul marcat de Rodri, adjudecându-și primul trofeu al Ligii Campionilor din istorie. De altfel, a fost un succes așteptat pentru echipa lui Pep Guardiola.

Formația din Manchester a mai jucat o finală, în 2021, pe care a pierdut-o cu 1-0 contra lui Chelsea, la Lisabona. Atunci, londonezii erau pregătiți de Thomas Tuchel și au câștigat trofeul contrar calculelor hârtiei. Doi ani mai târziu, City s-a revanșat, ajutată și de forma uluitoare arătată de Erling Haaland. Golgheterul norvegian a marcat gol după gol în sezonul precedent, inclusiv în UEFA Champions League.

Cu un Haaland și mai matur și cu un Guardiola mereu în goana după doborârea a noi recorduri, City speră să câștige din nou Liga Campionilor și să devină primul club englez din istoria recentă a competiției care își adjudecă două trofee consecutive. Conform bookmakerilor, City este principala favorită la câștigarea competiției în acest sezon. Cota pentru un nou succes al englezilor este 3,00, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor.

A doua favorită este Bayern Munchen. Formația lui Thomas Tuchel, cel care l-a învins pe Guardiola în finala din 2021, are cota 4,50, fiind cea de-a doua favorită a competiției. A treia favorită este Real Madrid, cu cota 7,00, urmată de Arsenal cu 9,00 și FC Barcelona, cu 17,00. Calificată fără probleme din grupa din care au făcut parte și RB Leipzig, Young Boys și Steaua Roșie Belgrad, pentru City pare că actuala ediție va începe de abia din optimi.

Și Erling Haaland așteaptă fazele superioare ale celei mai importante competiții europene intercluburi. Norvegianul a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă în grupe, fiind cel mai bun marcator al competiției, alături de conaționalul Rasmus Hojlund, de la Manchester United, și de spaniolul Alvaro Morata, de la Atletico Madrid. Cota lui Haaland la câștigarea titlului de golgheter al UCL este 2,00. Al doilea favorit este Harry Kane, de la Bayern Munchen, cotat cu 3,50.

În concluzie, pariorii care vor să mizeze cu responsabilitate pe UCL, pot să parieze pe City și Haaland și în acest sezon. Formația lui Pep Guardiola este din nou favorită la câștigarea competiției, în vreme ce norvegianul din avanposturi este cotat cu cele mai mari șanse să iasă golgheter.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...