Astăzi: FC Botoşani – Petrolul Ploiești, ora 17.00! Luptăm pentru locul șapte în campionat

Astăzi: FC Botoşani – Petrolul Ploiești, ora 17.00! Luptăm pentru locul șapte în campionat

FC Botoșani încearcă să obțină a treia victorie a anului, pe teren propriu, într-un duel cu Petrolul Ploiești. Cu o victorie, FC Botoșani ar ajunge la egalitate de puncte cu prahovenii, având șansa să îi depășească în cazul unei victorii la mai mult de două goluri diferență.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Petrolul!

Trei victorii, cinci remize şi trei partide pierdute este palmaresul înregistrat de moldoveni în ediţia curentă pe teren propriu.
29 octombrie 2022, FC Voluntari - Petrolul 0-1: a fost singura victorie reuşită de prahoveni în precedentele șapte deplasări din Superliga României, în rest au șase înfrângeri, dintre care patru la limită.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus botoşănenii, iar de șase ori au câştigat prahovenii.
Primul meci a avut loc pe 26 octombrie 2013, FC Botoşani - Petrolul 1-2 (marcatori Hadnagy / Teixeira, Dore).

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 3 august 2014, Petrolul - FC Botoşani 4-1.
Cea mai mare diferenţă de scor: 22 aprilie 2016, Petrolul - FC Botoşani 0-4.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 4 septembrie 2022, Petrolul - FC Botoşani 2-1, goluri înscrise de C. Irobiso, Ghe. Grozav, respectiv S. Sno.
Flavius Stoican vs Petrolul în toate competiţiile: 3 jocuri - 3 remize.
Actualul tehnician al moldovenilor a antrenat Petrolul în sezonul 2019-2020, când prahovenii au evoluat în liga secundă.

Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Mediile de vârstă
FC Botoşani - 25 ani şi 5 luni.
Petrolul Ploieşti - 24 ani şi două luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Românii condamnați pentru trafic de droguri vor fi înscriși într-un registru național. Alina Gorghiu, ministrul justiției:”Considerăm că astfel de persoane trebuie monitorizate mai atent de statul român.”

Luni, 4 Martie 2024
51

Parlamentul a votat marți înființarea registrului național al traficanților de droguri. Vor­bim despre o bază de date administrată de poliție care va conține numele tuturor româ...

Peste 400 de locuri de muncă vacante la AJOFM Botoșani

Luni, 4 Martie 2024
384

Ofertă generoasă de locuri de muncă în Botoșani, la începutul lunii martie 2024: 427 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția botoșănenilor interesați.Pentru absolvenții de...

Dispozitive de măsurare a vitezei, amplasate în locuri vizibile, semafoare în zone cu risc de acidente: propuneri de modificare a legislației rutiere

Luni, 4 Martie 2024
127

Senatul a adoptat tacit, luni, 4 martie 2024, o propunere legislativă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care amplasarea radarelor pentru măsurarea vitez...