Astăzi: FC Botoşani – Petrolul Ploiești, ora 17.00! Luptăm pentru locul șapte în campionat

Astăzi: FC Botoşani – Petrolul Ploiești, ora 17.00! Luptăm pentru locul șapte în campionat

FC Botoșani încearcă să obțină a treia victorie a anului, pe teren propriu, într-un duel cu Petrolul Ploiești. Cu o victorie, FC Botoșani ar ajunge la egalitate de puncte cu prahovenii, având șansa să îi depășească în cazul unei victorii la mai mult de două goluri diferență.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Petrolul!

Trei victorii, cinci remize şi trei partide pierdute este palmaresul înregistrat de moldoveni în ediţia curentă pe teren propriu.
29 octombrie 2022, FC Voluntari - Petrolul 0-1: a fost singura victorie reuşită de prahoveni în precedentele șapte deplasări din Superliga României, în rest au șase înfrângeri, dintre care patru la limită.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus botoşănenii, iar de șase ori au câştigat prahovenii.
Primul meci a avut loc pe 26 octombrie 2013, FC Botoşani - Petrolul 1-2 (marcatori Hadnagy / Teixeira, Dore).

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 3 august 2014, Petrolul - FC Botoşani 4-1.
Cea mai mare diferenţă de scor: 22 aprilie 2016, Petrolul - FC Botoşani 0-4.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 4 septembrie 2022, Petrolul - FC Botoşani 2-1, goluri înscrise de C. Irobiso, Ghe. Grozav, respectiv S. Sno.
Flavius Stoican vs Petrolul în toate competiţiile: 3 jocuri - 3 remize.
Actualul tehnician al moldovenilor a antrenat Petrolul în sezonul 2019-2020, când prahovenii au evoluat în liga secundă.

Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Mediile de vârstă
FC Botoşani - 25 ani şi 5 luni.
Petrolul Ploieşti - 24 ani şi două luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1110

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
311

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
274

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...