Astăzi: CFR 1907 Cluj - FCSB, ora 21.00! Cel mai tare meci al campionatului

Astăzi se va juca cel mai tare duel din Superliga României. Formațiile ce s-au bătut la campionat de fiecare dată în ultimii cinci ani sunt gata să facă un show de excepție, chiar și pe un teren înghețat, așa cum se ajunță a fi cel de la Cluj.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Runda a 24-a programează unul dintre cele mai interesante dueluri din Superliga României, cel dintre CFR Cluj şi FCSB, o confruntare care, datorită prestaţiilor celor două din ultimii ani, şi-a câştigat statutul de derby.
Clujenii au început anul 2023 foarte bine, cu două victorii în deplasare, 3-0 cu Farul şi 1-0 cu FC Voluntari, rezultate în urma cărora au urcat în fruntea clasamentului. De partea cealaltă, bucureştenii s-au impus în precedenta deplasare, 1-0 cu FC Hermannstadt, apoi au pierdut dramatic duelul cu Farul, scor 2-3, două dintre goluri fiind încasate în prelungiri.

Privind strict continuitatea sportivă, CFR şi FCSB s-au mai întâlnit de 67 de ori în principala competiţie internă, de 19 ori s-au impus clujenii, de 24 de ori au câştigat roş-albaştrii bucureşteni, iar alte 24 de partide s-au terminat la egalitate.
Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câștigi premii impresionante! Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Un singur succes a reuşit FCSB în precedentele 13 deplasări pe terenul ardelenilor din campionat, în chiar ultima dispută de la Cluj, pe 17 aprilie 2022, CFR - FCSB 0-1 (marcator Octavian Popescu), în rest au fost șase victorii ale gazdelor şi tot atâtea remize.
Cea mai recentă întâlnire directă pe prima scenă a avut loc pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR Cluj 0-1, gol înscris de Rangelo Janga.
Dan Petrescu vs FCSB în toate competiţiile: 27 de jocuri - 8 victorii - 9 remize - 10 înfrângeri.

Mediile de vârstă
CFR Cluj - 27 ani şi 4 luni, cea mai mare din campionat.
FCSB - 24 ani şi o lună.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Poți comenta meciurile tale preferate alături de câteva sute de mii de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...