Astăzi: FC Rapid 1923 - FC Voluntari, ora 20.00! Mutu sau Ciobotariu

Astăzi: FC Rapid 1923 - FC Voluntari, ora 20.00! Mutu sau Ciobotariu

Fostul antrenor al FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, se duelează astăzi, de la ora 20:00, cu Rapid, echipa de pe locul 3 din Superligă.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Rapidul este singura echipă neîvinsă pe teren propriu în ediţia curentă, palmaresul acestora cuprinzând opt succese şi trei rezultate de egalitate.
4 noiembrie 2022, FC Botoşani - FC Voluntari 0-1: a fost unica victorie reuşită de ilfoveni în precedentele 10 deplasări din Superliga României, interval în care au mai înregistrat cinci remize şi patru înfrângeri.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de trei ori, fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie, iar o partidă s-a terminat la egalitate.
În sezonul regulat precedent, ilfovenii au luat patru puncte din cele șase puse în joc, victorie cu 1-0 în deplasare şi remiză albă pe teren propriu.

Cea mai recentă confruntare directă a avut loc pe 3 septembrie 2022, FC Voluntari - Rapid 0-1, gol marcat de Marko Dugandzic.
Liviu Ciobotariu a debutat ca antrenor pe prima scenă chiar în faţa giuleştenilor, pe 26 noiembrie 2006, în Rapid - FC Naţional 2-1.

În total, ca principal, acesta i-a întâlnit pe bucureşteni de 10 ori, de două ori a câştigat, de patru ori a terminat la egalitate şi a pierdut patru jocuri. De partea cealaltă, Adrian Mutu şi-a început cariera de tehnician pe banca grupării din Voluntari, în ediţia 2017-2018, la finalul căreia a reuşit salvarea echipei ilfovene de la retrogradare.
Adrian Mutu vs. Liviu Ciobotariu: două jocuri - o victorie Mutu - o victorie Ciobotariu.

Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câștigi premii impresionante! Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Mediile de vârstă
Rapid - 25 ani şi două luni.
FC Voluntari - 26 ani şi 6 luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
83

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
113

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
165

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...