A fost prezentat de FC Botoșani după ce a refuzat-o pe Farul: „Sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult”

Experimentatul fundaș dreapta a dezvăluit că a refuzat în această vară o ofertă de la campioana Farul, clubul care l-a crescut și la care a evoluat în două rânduri.

A fost prezentat de FC Botoșani după ce a refuzat-o pe Farul: „Sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult”

   Foto: gsp.ro

Romario Benzar, jucător trecut pe la FCSB și Farul, care în 2019 era cumpărat de Lecce cu două milioane de euro, a ajuns la FC Botoșani.

El a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire, și a oferit primele declarații din postura de jucător al echipei moldovene.

Benzar a dezvăluit că înainte de a da curs ofertei de la Botoșani a primit o propunere și din partea campioanei Farul. Apărătorul lateral a refuzat-o, deși este familiar cu clubul lui Gică Hagi, unde a crescut și la care a evoluat în două rânduri, ultima dată în a doua jumătate a anului 2022.

„Pot să spun că sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult, au fost foarte corecți cu mine. Oferta mi-a plăcut, Botoșani joacă an de an un fotbal ofensiv, care mă avantajează pe mine, și sunt fericit că am ajuns aici. Singura ofertă concretă am avut-o de la Farul, dar așa am ales la momentul respectiv, nu am vrut să merg. Am vrut să plec afară, apoi s-a închis perioada de transferuri și nu am mai vrut să aștept. Am ales să vin aici să mă pun pe picioare, să am evoluții bune și să pot ajunge din nou la echipa națională”, a transmis Benzar la emisiunea „Etapa din deplasare”, potrivit GSP.

Benzar are 19 meciuri la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în septembrie 2016. Ultima dată a jucat sub „tricolor” în noiembrie 2019, la 0-5 cu Spania.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...