Radaslavescu ironizat de un cunoscut scriitor: ”Nici acum, nici peste ani... Nu joci tu la Botoșani!”

Și Valeriu Iftime a transmis un mesaj dur pentru Eduard Radaslavescu, după ce mijlocașul a refuzat să vină la Botoșani.

Valeriu Iftime a dorit să-l transfere pe mijlocașul în vârstă de doar 19 ani pentru a îndeplini regula U21 cu brio, iar acesta urma să fie considerat chiar prima variantă de „under” în lotul condus de Dan Alexa, însă mutarea a picat în ultima clipă, deși cele două cluburi ajunseseră la un numitor comun.

În ciuda faptului că Gigi Becali anunțase deja transferul, Eduard Radaslavescu a avut ultimul cuvânt de spus, iar fotbalistul a ales să rămână la FCSB, chiar dacă acest lucru înseamnă că timpul său petrecut pe gazon va fi limitat, iar la Botoșani avea șanse semnificative să fie titular.

Contactat de ProSport, Valeriu Iftime a dezvăluit că nu se va mai pune vreodată problema sosirii lui Radaslavescu la gruparea moldoveană, dezamăgit fiind de refuzul mijlocașului de a evolua sub comanda lui Dan Alexa.

”Mă întrebați de Radaslavescu? Nu îl mai vreau sub nicio formă. Ne înțeleseserăm cu Gigi Becali. Președinții celor două cluburi semnaseră actele de transfer, dar în ultimul moment impresarul ne-a transmis că nu vrea jucătorul să vină la noi. Atunci nici eu nu mai are rost să insist, deoarece nu pot să încerc să conving pe cineva să vină la noi dacă el nu are tragere de inimă. Dragoste cu forța nu se poate. Să rămână la FCSB sau să se ducă să joace unde vrea el. La Botoșani nu îl mai dorim”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Scriitor botoșănean: ”Fără două facultăți...”

O reacție spumoasă a venit și din partea unui cunoscut scriitor botoșănean. Pasionat de fotbal și susținător al echipei FC Botoșani, Al. D. Funduianu i-a dedicat lui Eduard Radaslavescu câteva versuri, cu titlul ”Radaslavescu nu mai vine la Botoșani”:

”Plâng: Antipa, Eminescu,
Iorga, Luchian, Enescu,
Pompeiu și Onicescu...
Nu ne vrea Radaslavescu!

Spun, să n-ai dificultăți:
Fără două facultăți -
Nici acum, nici peste ani...
Nu joci tu la Botoșani!

Căci patronu-i om aparte,
Vrea el fotbal, da'-ntâi...  carte!”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...