Tricoul lui Dican, scos la licitaţie pentru a ajuta familia Alexandrei, câştigat chiar de sora fotbalistului - Foto

Jucătorii echipei botoşănene au intrat pe teren la meciul cu FC Hermnnstadt purtând tricouri cu chipul Alexandrei, dar şi un banner pe care l-au introdus pe teren.

Ainhoa Dican a oferit 2400 de lei familiei Alexandrei. Banii au ajuns în posesia familiei îndoliate.

FC Botoşani anunţă că tricoul lui Victor Dican, scos la licitaţie pentru a ajuta familia Alaxandrei Ivanov, a fost câştigat chiar de către sora fotbalistui, Ainhoa Dican, care a licitat suma de 2400 de lei.

Mai mult, dând dovadă de solidaritate şi empatie, aceasta le-a donat inclusiv tricoul câştigat, semnat de către mijlocaş, anunţă FC Botoşani. De asemenea, jucătorii echipei botoşănene au intrat pe teren la meciul cu FC Hermnnstadt purtând tricouri cu chipul Alexandrei, dar şi un banner pe care l-au introdus pe teren.
 




”După cum bine știți, FC Botoșani se implică activ în viața comunitații locale, iar cazul familiei Alexandrei Ivanov nu a făcut excepție. Tricoul lui Victor Dican a fost câștigat chiar de către sora sa, Ainhoa Dican, care a licitat suma de 2400 de lei, banii ajungând în posesia familiei îndoliate. Mai mult, dând dovadă de solidaritate și empatie, aceasta le-a donat inclusiv tricoul câștigat, semnat de către mijlocașul nostru”, au transmis resprezentanții clubului de fotbal.

Alexandra Ivanov a murit în 18 august, la aproape 9 ore după ce a ajuns la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani. A ajuns cu dureri şi hemoragie, fiind însărcinată în şase luni. După un prim set de analize, cadrele medicale de gardă nu i-ar fi acordat îngrijire medicală timp de mai multe ore, 7 ore, aşa cum arată şi un raport întocmit de DSP Botoşani. În cele din urmă, în jurul orei 8 dimineaţa Alexandra ivanov a decedat în secţia de ATI a unităţii sanitare. Medicul de gardă în noaptea morţii femeii are acum calitatea de suspect, însă nu a fost pus deocamdată sub acuzare. În acest caz sunt în curs mai multe anchete desfăşurate de mai multe instituţii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...