A dat declarația serii după ce s-a salvat de la retrogradare cu FC Botoșani: „Haideți să vă spun. O să mă certe”

FC Botoşani îşi păstrează locul în SuperLigă, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare.

A dat declarația serii după ce s-a salvat de la retrogradare cu FC Botoșani: „Haideți să vă spun. O să mă certe”

Echipa antrenată de Bogdan Andone a avut puţine emoţii în meciul de la Mioveni, în care argeşenii nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii. Unicul gol al partidei a fost înscris de Sebastian Mailat (74).

FC Botoşani câştigase cu 1-0 în prima manşă.

Eduard Florescu a oferit declarația serii după ce Botoșani s-a salvat de la retrogradare: „Vreți să vă spun secretul?”

La flash-interviu, Eduard Florescu, unul dintre cei mai importanți jucători ai Botoșaniului în acest sezon, a oferit declarația serii. A dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că micii cu muștar au fost „magia” care i-a salvat de la retrogradare.

Este o eliberare. Nu mai credeam nici noi. Eu spuneam în fața dumneavoastră că mai sunt șanse, dar începusem să-mi pierd speranțele. Venirea lui Mister ne-a făcut să credem din nou și uitați, când nimeni nu ne mai dădea nicio șansă, am rămas (n.r.- în SuperLigă). Vreți să vă spun secretul? Haideți să vă spun, cu toate că poate o să mă certe. Micii de la Botoșani, cu muștar și pâine, așa am rămas în Liga 1, asta a fost magia. Începusem să ne pierdem speranța, mai un mic, mai o bere, și ne-am salvat. Nu mai merge rețeta asta, trebuie s-o schimbăm.

Nu trebuie să mai facem aceleași greșeli și să ne batem acolo unde a fost Botoșaniul înainte. Anul ăsta a fost foarte greu, dar s-a terminat cu bine și suntem foarte fericiți. A fost o partidă foarte importantă, în primul rând pentru CV-ul nostru. Cu toții suntem fericiți”, a spus Florescu, potrivit DigiSport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie pe un drum național din Botoșani: Un bărbat a murit, iar două femei au ajuns la spital! (foto)

Duminică, 16 Iunie 2024
4032

Un bărbat a murit, iar două femei au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, duminică seară, pe DN 29, între localitățile Baisa și Vlădeni. În eveniment a...

Luni începe examenul de Bacalaureat cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale!

Duminică, 16 Iunie 2024
168

Probele de evaluare a competențelor din cadrul primei sesiuni (iunie – iulie) a examenului național de bacalaureat 2024 sunt programate în intervalul 17 - 27 iunie.Probele se vor desfășura ...

România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

Duminică, 16 Iunie 2024
103

România - Ucraina se joacă la München, luni, de la ora 16:00.Nicușor Bancu, fundașul lateral al U Craiova în SuperLiga României și fundașul stânga al naționalei, d...