FCSB – Rapid, astăzi de la ora 20:30

 FCSB – Rapid, astăzi de la ora 20:30

FCSB și Rapid se întâlnesc în această seară pe Arena Națională, în ultima etapă din play-off.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Deși a condus cu 0-2 în partida cu Farul Constanța, echipa lui Elias Charalambous nu a reușit să reziste și a fost învinsă în ultimele minute de joc, scor 3-2, încheind acest sezon pe locul 2.
FCSB nu a mai câștigat titlul din sezonul 2014 - 2015.

Rapid a ratat participarea în competițiile europene și va termina sezonul pe poziția 5; în prezent, jucătorii din Giulești au un total de 35 puncte.
Unsprezece victorii, șase remize şi doar două înfrângeri este palmaresul înregistrat în Superliga României de roş-albaştri, în postura de gazde, în acest sezon.

FC Rapid 1923 a înregistrat în schimb nouă înfrângeri în deplasare și doar cinci victorii, alte cinci partide terminându-se la egalitate.
FCSB și Rapid s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, trei victorii au fost obținute de giuleșteni, fiecare dintre ele pe teren propriu.

Privind continuitatea sportivă, cele două s-au duelat de 116 ori în total, de 30 de ori s-a impus Rapidul, de 45 de ori au câştigat roş-albaştrii, iar alte 41 de meciuri s-au terminat la egalitate.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

La conferința de presă de dinainte de meci, Elias Charalambous a explicat că a decis să rămână la FCSB chiar dacă echipa a ratat titlul, iar aspectul financiar nu este relevant pentru el.
"De ce să nu fi rămas? Nu știu cum se întâmplă în România, nu cred că trebuie să vorbim despre salarii, mă interesează doar pe mine, nu contează cât câștig sau dacă este adevărat sau nu ceea ce s-a spus despre salariul meu. Sunt undeva unde îmi place, v-am spus din prima zi asta. Sunt mândru să lucrez cu acești băieți. Sunt fericit!", a declarat Elias Charalambous. (sursa sport.ro)

FCSB - Rapid, echipe probabile

FCSB: 32. Târnovanu - 2. V. Crețu, 5. Dawa, 6. Haruț, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Șut, 23. Ov. Popescu - 98. Cordea, 96. Compagno, 7. Fl. Coman
Rezerve: 99. A. Vlad, 3. Panțâru, 11. Miculescu, 26. Oaidă, 28. Pantea, 80. Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Rapid: 31. H. Moldovan - 19. Onea, 22. Săpunaru, 21. Dr. Grigore, 13. J. Morais - 25. Emmers, 14. Kait, 23. Al. Albu - 7. Sefer, 42. Luckassen, 70. Funsho
Rezerve: 90. Drăghia, 3. Fl. Ștefan, 5. Ignat, 6. P. Iacob, 10. Al. Ioniță II, 17. Pănoiu, 35. Ongenda, 77. Belu, 96. Papeau
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB– Rapid se va disputa astăzi, 27 mai, pe stadionul Arena Națională din București începând cu ora 20:30.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
785

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
211

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...