Turneul Național de Handbal „Ștefan Birtalan” și-a desemnat câștigătorii (fotogalerie)

Turneul Național de Handbal „Ștefan Birtalan” și-a desemnat câștigătorii (fotogalerie)

Sâmbătă, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani a avut loc Turneul Național de Handbal „Ştefan Birtalan", competiţie organizată de Asociația „Arlechino Moldova”, în colaborare cu Federația Română de Handbal.

Au participat 11 echipe de juniori fete/baieți din județele Iași, Vaslui și Botoșani. Printre școlile participante se numără Şcoala Gimnazială „Titu Maiorescu” din Iaşi, Şcoala Gimnazială „Tanacu” din Iaşi, Şcoala Gimnazială „Simionescu” din Iaşi, Liceul cu Program Sportiv din Botoşani, Clubul Sportiv Paşcani, Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” din Dorohoi, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani, Şcoala Gimnazială „Ciurea” din Iaşi.

Turneul a avut ca scop promovarea handbalului de juniori la nivel național şi premierea copiilor şi profesorilor pentru munca depusă în slujba handbalului şi a sportului în general.

Festivitatea de premiere l-a avut in prim-plan pe Rareş Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent 2023”. Micuțul s-a jucat alături de handbalişti şi a decernat medaliile şi cupele, transmițând juniorilor sportivi un mesaj simplu, plin de speranță şi încredere „Urmăriți-vă visul".
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
645

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1048

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
629

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...