Turneul Național de Handbal „Ștefan Birtalan” și-a desemnat câștigătorii (fotogalerie)

Turneul Național de Handbal „Ștefan Birtalan” și-a desemnat câștigătorii (fotogalerie)

Sâmbătă, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani a avut loc Turneul Național de Handbal „Ştefan Birtalan", competiţie organizată de Asociația „Arlechino Moldova”, în colaborare cu Federația Română de Handbal.

Au participat 11 echipe de juniori fete/baieți din județele Iași, Vaslui și Botoșani. Printre școlile participante se numără Şcoala Gimnazială „Titu Maiorescu” din Iaşi, Şcoala Gimnazială „Tanacu” din Iaşi, Şcoala Gimnazială „Simionescu” din Iaşi, Liceul cu Program Sportiv din Botoşani, Clubul Sportiv Paşcani, Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” din Dorohoi, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani, Şcoala Gimnazială „Ciurea” din Iaşi.

Turneul a avut ca scop promovarea handbalului de juniori la nivel național şi premierea copiilor şi profesorilor pentru munca depusă în slujba handbalului şi a sportului în general.

Festivitatea de premiere l-a avut in prim-plan pe Rareş Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent 2023”. Micuțul s-a jucat alături de handbalişti şi a decernat medaliile şi cupele, transmițând juniorilor sportivi un mesaj simplu, plin de speranță şi încredere „Urmăriți-vă visul".
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2021

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1278

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
328

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...