Astăzi are loc la Botoșani Turneul Național de Handbal „Ștefan Bîrtălan”

Astăzi are loc la Botoșani Turneul Național de Handbal „Ștefan Bîrtălan”

Asociația „Arlechino Moldova” în colaborare cu Federația Română de Handbal şi sponsorul principal Decathlon, organizează sâmbătă, 27 Mai 2023 , la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani Turneul Național de Handbal „Ştefan Birtalan”.

Sub egida „împreună pentru handbal, împreună pentru comunitate”, scopul turneului este acela de a promova handbalul de juniori la nivel național și de a recompensa elevii și profesorii pentru munca depusă în slujba handbalului și a sportului în general.

De asemenea, prin campania „Orange Handbal” comunitatea botoșăneană împreună cu voluntarii asociației „Arlechino Moldova” vor colecta și distribui premii şi fructe juniorilor sportivi transformând astfel handbalul în vector social.

În competiție sunt înscrise 12 echipe de minihandbal, iar competiția se va desfășura între orele 13:00 – 18:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2028

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1284

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
329

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...