Un botoșănean pleacă pe Drumul Aurului în „America Expres”. „E nevoie de o provocare. Vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt”

Un botoșănean pleacă pe Drumul Aurului în „America Expres”. „E nevoie de o provocare. Vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt”

Oficial, au fost anunțate cele nouă echipe ce vor pleca pe Drumul Aurului în „America Expres”. Printre concurenții ce se vor duela pentru marele premiu se numără și botoșăneanul Cătălin Bordea, care ia experiența ca pe o provocare.

Cel mai greu reality-show din România, „America Expres”, îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Cele nouă echipe sunt formate din chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui, Melinda; Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui, Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame. Gata, e nevoie de o provocare! :)) Sincer, abia aștept să ajung. Abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și, mai ales, vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară”, a declarat pentru unica.ro, Cătălin Bordea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat, după contestații: „Este nevoie de foarte multă determinare”

astăzi, 18:24
137

La nivelul județului Botoșani, după rezolvarea contestațiilor, șapte candidați au obținut media 10, printre care și o elevă din Dorohoi.Anamaria-Adelina Gîrțu a învățat la ...

De sâmbătă, comunicarea hotărârilor din procesele civile se va face, din oficiu, prin e-mail

astăzi, 18:15
111

În cazul deciziilor luate de instanțele civile, comunicarea lor urmează să se facă, începând de sâmbătă, în primă fază, prin e-mail, potrivit unei legi oficializa...

Atenţionare de călătorie: În Bulgaria au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum

astăzi, 14:02
311

În Bulgaria, începând cu luna iulie, au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum (TOLL) pentru circulaţia autovehiculelor de transport marfă şi pasageri...