Un adolescent din Botoșani s-a calificat în finala iUmor, sezonul 13

Un adolescent din Botoșani s-a calificat în finala iUmor, sezonul 13

Un adolescent, în vârstă de doar 17 ani, din județul Botoșani, a făcut senzație pe scena emisiunii iUmor, duminică seară. Publicul și jurații au fost cuceriți cu momentul său inedit de pe scena show-ului și astfel a ajuns direct în marea finală.

Teddy Ștefănescu a urcat pe scena iUmor la doar 17 ani și a reușit să cucerească juriul și publicul, în sezonul 13 al show-ului.

Încă de când s-a prezentat în backstage, prezentatorul Dan Badea a glumit că este fiul lui Șerban Copoț, făcând referire la numele său. Mai mult, cei doi chiar se asemănau fizic şi au venit și îmbrăcați în costume asemănătoare. Teddy a dezvăluit că este fan iUmor și că a urmărit show-ul încă de la primul sezon, însă abia acum a avut curaj să și participe, scrie a1.ro.

Teddy Ştefănescu s-a calificat direct în finala iUmor 13

„M-am gândit să spun un banc, dar e posibil să îl știți. Și dacă îl știți, ori nu o să râdeți, ori o să râdeți de complezență. Și mie nu prea îmi place… pentru că în primul rând nu știu ce înseamnă”, a continuat Teddy, jucând în continuare cartea „timidului” care se pierde pe scenă.

Pe juraţi i-a cucerit, ajungând direct la votul publicului, care l-a trimis mai departe, direct în marea finală a show-ului.

„Teddy, ai fost genial! A fost un moment foarte fain, cu un personaj adorabil”, i-a spus Costel, în vreme ce juratul-surpriză, Maia Morgenstern a completat: „A fost reconfortant. A fost o gură de aer proaspăt. Umor de bună calitate. Bravo!”. Delia i-a mărturisit şi ea: „Ai fost adorabil!”.

Audiţiile iUmor continuă duminica viitoare, de la 20:00, când un alt jurat-surpriză i se va alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel şi împreună se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atât istoricul general, cât și daunele suferite de mașini pot fi verificate online pe site-ul RAR. Care sunt pașii necesari

Duminică, 29 Ianuarie 2023
377

Cei interesați pot afla acum online atât istoricul unei mașini înmatriculate în țara noastră, cât și avariile suferite de aceasta în timp, prin intermediul unei apli...

FCSB – Farul Constanța, ora 19.00! Derby cu miza de titlu în Superligă

Duminică, 29 Ianuarie 2023
121

Cel mai tare duel al etapei 23 din Superligă este cel dintre FCSB și Farul Constanța, ocupantele locurilor trei, respectiv doi din campionat, la început acestei etape. Indiferent de rezultatu...

Mii de timbre de acciză și etichete de băuturi alcoolice confiscate la intrarea în țară

Duminică, 29 Ianuarie 2023
188

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamli au depistat asupra unui bărbat, cu cetăţenie Republica Moldova, mii de timbre de acc...