Trofeul de Popularitate FICCO 2023 a ajuns la Botoșani (fotogalerie)

Trofeul de Popularitate FICCO 2023 a ajuns la Botoșani (fotogalerie)

Weekendul trecut a avut loc, la București, ediția a IV-a a Competiției Muzicale FIICO, organizată de Asociația Culturală FICCO, BES România, Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești și Primăria Municipiului Ploiești, sub patrimoniului artistului Cezar Ouatu.

Festivalul a adunat peste 130 de tineri cu vârsta între 6 și 32 de ani, iar orașul Botoșani a fost reprezentat cu brio de Luca Lucian Lazăr, în vârstă de 12 ani, concurând la secțiunea canto muzică ușoară.

După o preselecție riguroasă și două etape eliminatorii, Luca a cucerit unul dintre premiile competiției- Trofeul de Popularitate FICCO, fiind apreciat pentru calitățile sale vocale deosebite și pentru atitudinea scenică. Acest premiu nu este primul câștigat anul acesta de micul artist, Luca fiind remarcat și la Festivalul Mărțișor Dorohoian, desfășurat la începutul lunii martie, unde a cucerit Premiul I cu melodia „Au înnebunit salcâmii”.

De asemenea, el participă la proiectul competițional național EXCENTRIP, unde orașul Botoșani este reprezentat de doi dintre membrii studioului muzical Cheia Sol Music: Măriuca Stan Muraru și Luca Lucian Lazăr, proiect care a selecționat cei mai talentați copii din România și îi promovează în mediul online printr-un videoclip realizat în studiourile din București.

Pentru a-i vota și a-i susține pe reprezentanții noștri trebuie să le urmăriți proiectele pe pagina Facebook EXCENTRIP.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

astăzi, 15:17
58

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
207

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...

O doamnă preia conducerea APIA Botoșani, după trimiterea la pensie a lui Liviu Zaharia! (foto, video)

astăzi, 13:39
690

Elena Lăzăruc preia conducerea interimară a Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Botoșani.Postul a rămas neocupat după ce Liviu Zaharia a împlinit c...