Filmul „Exorcistul Papei”, recomandarea săptămânii la Cinema „Unirea”

Filmul „Exorcistul Papei”, recomandarea săptămânii la Cinema „Unirea”

Recomandarea pentru perioada 31 martie - 6 aprilie de la Cinematograful „Unirea”, din municipiul Botoșani, este filmul „Exorcistul Papei”.

Filmul redă povestea reală a părintelui Gabriele Amorth, un preot care a acționat ca exorcist șef al Vaticanului și care a efectuat peste 100.000 de exorcizări în timpul vieții sale. Acesta a murit în 2016, la vârsta de 91 de ani.

Amorth a scris două cărți de memorii -- An Exorcist Tells His Story și An Exorcist: More Stories -- și a detaliat experiențele sale în lupta cu Satana și demonii care strânseseră oamenii în jurul lor.

Regia este semnată de Julius Avery cu asistența lui Russell Crowe, Daniel Zovatto și Franco Nero. Genul filmului este dramă și horror, iar durata este de 103 minute.

Filmul va fi difuzat la Cinema „Unirea” în cursul zilei de miercuri, de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 15 lei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campanie derulată la Spitalul din Botoșani, pentru depistarea timpurie a cancerului. „Să nu mai ajungă pacientul când tumora este avansată” (video)

Vineri, 23 Februarie 2024
749

Numărul mare de persoane care sunt diagnosticate cu cancer de-a lungul anilor, dar și faptul că vârsta pacienților îmbolnăviți a scăzut, îi determină pe specialiști să orga...

Încă o secție a unui spital din Botoșani a intrat în colaps. „...a cerut transferul din motive personale” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
1937

Pe lângă deficitul de medici întâlnit la Serviciul de Radiologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, și Secția de Neurochirurgie a intrat î...

Spitalul „Mavromati” din Botoșani, deficitar și la medicii stomatologi. „Condiția este să fiu de gardă...” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
623

Criza personalului medical se resimte și pe Compartimentul de Stomatologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. Pe această secție activează doi medici, dintre car...