Filmul „Exorcistul Papei”, recomandarea săptămânii la Cinema „Unirea”

Filmul „Exorcistul Papei”, recomandarea săptămânii la Cinema „Unirea”

Recomandarea pentru perioada 31 martie - 6 aprilie de la Cinematograful „Unirea”, din municipiul Botoșani, este filmul „Exorcistul Papei”.

Filmul redă povestea reală a părintelui Gabriele Amorth, un preot care a acționat ca exorcist șef al Vaticanului și care a efectuat peste 100.000 de exorcizări în timpul vieții sale. Acesta a murit în 2016, la vârsta de 91 de ani.

Amorth a scris două cărți de memorii -- An Exorcist Tells His Story și An Exorcist: More Stories -- și a detaliat experiențele sale în lupta cu Satana și demonii care strânseseră oamenii în jurul lor.

Regia este semnată de Julius Avery cu asistența lui Russell Crowe, Daniel Zovatto și Franco Nero. Genul filmului este dramă și horror, iar durata este de 103 minute.

Filmul va fi difuzat la Cinema „Unirea” în cursul zilei de miercuri, de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 15 lei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
439

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
569

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1734

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...