Întâlnire de suflet cu prilejul aniversării Angelicăi Paveliuc Olariu, președinte de onoare a SOFR Iași

Întâlnire de suflet cu prilejul aniversării Angelicăi Paveliuc Olariu, președinte de onoare a SOFR Iași

Cu ocazia aniversării a 85 de ani, Angela Olariu, din județul Botoșani, președinte de onoare al Societății Ortodoxe a Femeilor Române, a ales să sărbătorească în mijlocul comunitatății și al fostelor ei colege. La festivitate a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Angela Olariu este una dintre cele mai competente voci ale etnografiei, dedicându-și o mare parte din viață acestei cariere. Timp de 10 ani (1994-2004) a fost președinte al Societății Ortodoxe a Femeilor Române - Iași, pe care a condus-o cu demnitate și implicare deosebită, în prezent fiind președinte de onoare, scrie doxologia.ro.

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan a venit la sediul societății pentru a-și exprima gratitudinea față de doamna Angela Paveliuc Olariu, dar și față de SOFR Iași, urându-i sărbătoritei mulți ani cu sănătate, sub ocrotirea lui Dumnezeu.

De asemenea, Părintele Mitropolit le-a mulțumit pentru activitate și implicare, precum și pentru promovarea valorilor creștin ortodoxe, păstrarea tradițiilor și educarea tinerelor în lumina acestor obiective. La întâlnire a fost prezent și părintele arhim. Nicodim Petre, care a vorbit despre colaborarea deosebită cu doamna președinte Angela Olariu dar și cu toate celelalte doamne din cadrul SOFR Iași, pentru lucrările care se desfășoară aici.

Întâlnirea a fost plină de emoții, de zâmbete și bucurie în special pentru doamna Angela Olariu, care deși a întâmpinat numeroase greutăți de-a lungul vieții, ajunsă la vârsta de 85 de ani, pășește cu un spirit optimist și vesel spre anii ce vor urma, lăsându-se încredințată în voia Lui Dumnezeu în tot ceea ce face.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
39

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
134

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
72

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...