„Top-ul firmelor - Gala Excelenței în Afaceri” la Botoșani: antreprenori de succes așteptați cu muzică și bucate alese (foto, video)

Atmosfera evenimentului este una festivă, încărcată cu emoție pentru antreprenorii care vor fi premiați vineri seară.

„Top-ul firmelor - Gala Excelenței în Afaceri” la Botoșani: antreprenori de succes așteptați cu muzică și bucate alese (foto, video)

Începând cu ora 18:00, afaceriștii botoșăneni au început să își facă, rând pe rând, apariția la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

Organizat la Popas Cucorăni, în sala „Luceafărul”, de către Camera de Comerț și Industrie din Botoșani, evenimentul se află la cea de-a XXX-a ediție. Este vorba despre „Top-ul firmelor – Gala Excelenței în Afaceri”, un eveniment de tradiție.

În această seară vor fi premiate firmele care au reușit, prin cifra de afaceri, să facă parte din TOP-ul Județean 2022.

De asemenea, TOP-ul firmelor reprezintă un moment de analiză şi recunoaştere a rezultatelor activităţii, fiind întocmit pe baza metodologiei unice, complexe, transparente şi unitare la nivel naţional, utilizată de toate Camerele de Comerţ Judeţene, singurul clasament care se supune rigorilor legii.

Invitații au de respectat dress code-ul, care este „black&white” și se vor putea distra alături de formația alcătuită din Mady Omania și Virgin Prispian, dar nu va lipsi nici pianistul Constantin Panaite.

Revenim cu mai multe detalii de la eveniment în articole ulterioare.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
8

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
26

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
68

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...