START VOT la Eurovision! Oana Tabultoc: „Dragi botoșăneni, am nevoie de votul vostru” (video)

START VOT la Eurovision! Oana Tabultoc: „Dragi botoșăneni, am nevoie de votul vostru” (video)

Selecția Națională Eurovision România 2022 a ajuns la faza în care juriul și publicul aleg cei 20 de concurenți care vor concura în Semifinală LIVE ce va fi în direct la TVR 1, pe data de 12 februarie.

Oana Tabultoc, botoșăneanca în vârstă de 21 de ani, studentă în anul II la Universitatea Națională de Muzică București, are nevoie de votul botoșănenilor pentru calificarea în semifinala Eurovision România. După concursuri internaționale în Israel, Macedonia, Italia, Rusia sau Ucraina și numeroase concursuri naționale, Oana este la un pas de semifinală televizată.

Juriul Eurovision au ales deja 15 concurenți care au intrat în semifinală a două, iar publicul poate trimite încă 5 concurenți, însă aleșii juriului nu au fost anunțați.

„Dragi botoșăneni, am nevoie de votul vostru! Începând de miercuri de la ora 20:00, până joi la ora 20:00, puteți vota piesa UTOPIA pe link-ul afișat mai jos de pe fiecare cont de FACEBOOK. Doar împreună putem duce Botoșaniul pe harta Eurovision România. Vă mulțumesc tuturor pentru voturi”, a transmis Oana Tabultoc.

Botoșănenii o pot vota pe Oana Tabultoc cu piesă UTOPIA pe link-ul acesta: https://eurovision2022.anyvote.ro/

Puteți acorda un singur vot de pe un cont unic de Facebook, apasând „Votează", acceptând solicitarea Facebook și confirmând votul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta Treime

astăzi, 08:32
65

De Sfanta Treime, Biserica Ortodoxa prăznuiește pe Sfântul Duh, a treia persoană a Sfintei Treimi, precum indică Penticostarul, la Sinaxarul Utreniei din Lunea Cincizecimii:„Î...

Ce soluții are Guvernul pentru a majora salariile profesorilor. „E posibil să vedem că se va ajunge la un compromis”

Duminică, 4 Iunie 2023
298

Consultantul fiscal Dan Schwartz a vorbit, în cadrul interviului din emisiunea „În Fața Ta” de la Digi24, despre posibilitatea ca bugetul de stat să suporte o creștere de 25...

O femeie a fost internată de urgență, după ce a băut o substanță toxică

Duminică, 4 Iunie 2023
434

O bătrână de 85 de ani, din Dorohoi, a ajuns în stare critică la Urgenţe după ce s-a intoxicat cu o substanţă necunoscută.Femeia a fost adusă iniţial de familie la Spitalul ...