Șefa Spitalului de Infecțioase, Valentina Morcov, după decorare: „Împreună facem cinste acestei secții!”

Șefa Spitalului de Infecțioase, Valentina Morcov, după decorare: „Împreună facem cinste acestei secții!”

Medicul Valentina Morcov, coordonatorul Secției de Boli Infecțioase din Botoșani, a transmis mulțumiri colegilor săi, după ce a fost decorată cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, miercuri, la Palatul Cotroceni.

„La mulți ani, dragii mei! Sunt mândră că am ocazia să vă reprezint la cel mai înalt nivel! Formăm împreună o echipă minunată care și-a creat un renume pe măsură! Vă mulțumesc pentru dedicarea cu care vă faceți datoria! Împreună facem cinste acestei secții!”, a scris aceasta pe Facebook.

Aceeași distincție a fost acordată medicului anestezist Claudia Malancea, din cadrul secției de Terapie Intensivă a Spitalului Județean „Mavromati”.

46 de medici, 15 asistenți și 20 de profesori au fost decorați de președintele Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României, pentru „aportul adus în lupta împotriva coronavirusului”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Aproape 80 de autovehicule blocate sau ridicate de Poliția Locală, în câteva zile

Joi, 20 Ianuarie 2022
140

Poliția Locală a desfășurat, în perioada 14-18 ianuarie a.c., o acțiune pe linia fluidizării circulației rutiere în municipiul Botoșani, soldată cu peste 90 sancțiuni contra...

O familie greu încercată are nevoie de ajutor. Un tânăr luptă cu boala pentru a-și crește copilul premiant, rămas fără mamă (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
477

O familie greu încercată, din comuna Ripiceni, are nevoie de ajutor. Un tânăr de 32 de ani luptă cu o boală cruntă pentru a-și crește fiul, rămas orfan de mamă în urmă cu c...

Polițiștii au recuperat prejudicii de 51 de milioane de lei în cadrul a peste 300 de dosare vizând infracțiuni economice (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
211

Peste 300 de dosare penale au fost deschise, în anul 2021, pentru fapte de criminalitate economică comise în județul Botoșani, prejudiciul recuperat în timpul cercetărilor depă...