Tricolor de 103 metri, purtat pe străzile din localitatea Todireni (video)

Tricolor de 103 metri, purtat pe străzile din localitatea Todireni (video)

Un tricolor de 103 metri lungime a fost purtat, miercuri, pe străzile din localitatea Todireni, pentru a marca împlinirea a 103 ani de la înfăptuirea Marii Uniri.

Stindardul de dimensiuni impresionante a fost susținut de circa 150 de elevi și cadre didactice ale Liceului Tehnologic.

Marșul s-a încheiat pe terenul de fotbal din localitate, unde au avut loc mai multe activități festive.

„Suntem mândri de noi și de steagul nostru! La mulți ani, dragi români! Nu uitați! O școală este vie datorită celor ce învață în ea, ei sunt inima și sufletul acesteia!”, a transmis Carmen Hemen, profesor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Aproape 80 de autovehicule blocate sau ridicate de Poliția Locală, în câteva zile

Joi, 20 Ianuarie 2022
148

Poliția Locală a desfășurat, în perioada 14-18 ianuarie a.c., o acțiune pe linia fluidizării circulației rutiere în municipiul Botoșani, soldată cu peste 90 sancțiuni contra...

O familie greu încercată are nevoie de ajutor. Un tânăr luptă cu boala pentru a-și crește copilul premiant, rămas fără mamă (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
533

O familie greu încercată, din comuna Ripiceni, are nevoie de ajutor. Un tânăr de 32 de ani luptă cu o boală cruntă pentru a-și crește fiul, rămas orfan de mamă în urmă cu c...

Polițiștii au recuperat prejudicii de 51 de milioane de lei în cadrul a peste 300 de dosare vizând infracțiuni economice (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
219

Peste 300 de dosare penale au fost deschise, în anul 2021, pentru fapte de criminalitate economică comise în județul Botoșani, prejudiciul recuperat în timpul cercetărilor depă...