Atmosferă de poveste în municipiul Botoșani (fotogalerie)

Atmosferă de poveste în municipiul Botoșani (fotogalerie)

Municipiul Botoșani a îmbrăcat haine de sărbătoare, miercuri, de la ora 17:00, odată cu punerea în funcțiune a iluminatului festiv.

Zonele pietonale și parcul „Mihai Eminescu” au fost aglomerate, în ciuda temperaturilor scăzute, persoane de toate vârstele făcând coadă pentru a se fotografia în decor.

Anul acesta, Primăria a alocat circa 320.000 de lei pentru a închiria ornamente și corpuri de iluminat specifice sărbătorilor de iarnă. Acesta vor putea fi admirate până pe 15 ianuarie 2022. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Aproape 80 de autovehicule blocate sau ridicate de Poliția Locală, în câteva zile

Joi, 20 Ianuarie 2022
142

Poliția Locală a desfășurat, în perioada 14-18 ianuarie a.c., o acțiune pe linia fluidizării circulației rutiere în municipiul Botoșani, soldată cu peste 90 sancțiuni contra...

O familie greu încercată are nevoie de ajutor. Un tânăr luptă cu boala pentru a-și crește copilul premiant, rămas fără mamă (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
493

O familie greu încercată, din comuna Ripiceni, are nevoie de ajutor. Un tânăr de 32 de ani luptă cu o boală cruntă pentru a-și crește fiul, rămas orfan de mamă în urmă cu c...

Polițiștii au recuperat prejudicii de 51 de milioane de lei în cadrul a peste 300 de dosare vizând infracțiuni economice (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
212

Peste 300 de dosare penale au fost deschise, în anul 2021, pentru fapte de criminalitate economică comise în județul Botoșani, prejudiciul recuperat în timpul cercetărilor depă...