Sărbătoare în familia jandarmilor botoșăneni: câinele Dop a împlinit trei ani! (foto)

Acest moment important nu a rămas nemarcat, jandarmii sărbătorind alături de copii.

Sărbătoare în familia jandarmilor botoșăneni: câinele Dop a împlinit trei ani! (foto)

Cel mai tânăr câine de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani a împlinit, vineri, trei ani.

Dop, pentru că despre el este vorba, s-a născut pe 24 noiembrie 2020 la Centrul Chinologic Sibiu, unitate cu competențe naționale în domeniul chinotehnic din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Absolvent cu nota 10 al cursului de dresaj în specializarea patrulare și intervenție, formează împreună cu conductorul său, plutonierul Daniel Iorga, care l-a preluat încă de când avea aproximativ trei luni, o echipă bine închegată, iar rezultatele sunt pe măsura pregătirii.

Dop și-a sărbătorit prin muncă ziua de naștere, alături de copiii de la Centrul Educațional ,,Mischa Kids", pe care i-a încântat cu ceea ce știe să facă.

El nu a participat singur la activitate, ci împreună cu Pih, în acest moment cel mai în vârstă câine de serviciu, care lasă în urmă o moștenire și o experiență greu de egalat, precum și multe amintiri plăcute pentru cei care au avut ocazia, de-a lungul anilor, să îl vadă și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.

Este de prisos să mai precizăm că micuții i-au urmărit pe Dop și Pih cu sufletul la gură și cu entuziasmul pe care doar copiii îl manifestă atât de sincer și necondiționat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
36

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
713

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
211

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...