Premii importante obținute la un concurs de muzică folk de elevii Clubului Copiilor din Dorohoi (foto)

Concursul face parte din Calendarul Activităților Educative Regionale aprobat pentru anul 2023 de către Ministerul Educației.

 

Premii importante obținute la un concurs de muzică folk de elevii Clubului Copiilor din Dorohoi (foto)

Sâmbătă, a avut loc la Galeria de artă din Rădăuți a XX-a ediție a Festivalului Interjudețean de Muzică Folk, „Cetatea veche", organizat de Clubul Copiilor din Rădăuți.

Clubul Copiilor din Dorohoi a fost reprezentat de eleve de la Cercul de Muzică Folk, coordonate de prof. coordonator Paul Ciprian Mihai.

Carina Teodora Borcea, în vârstă de 13 ani, a obținut premiul I la categoria ei de vârstă, Bianca Cornelia Apostol de 14 ani a obținut premiul I la categoria de vârstă la care a participat și Premiul Special al Juriului pentru „cea mai bună compoziție”.

De asemenea, Grupul „Dominant Folk” a obținut premiul I la secțiunea grupuri folk, la categoria de clase IX – XII, dar și Trofeul Festivalului.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
20

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
30

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...