Cupluri sărbătorite de municipalitatea botoșăneană pentru 50 și 60 de ani de căsnicie (foto, video)

A fost despre cei care au luptat pentru căsnicia lor și au rămas unul lângă altul în ciuda dificultăților vieții.

Cupluri sărbătorite de municipalitatea botoșăneană pentru 50 și 60 de ani de căsnicie (foto, video)

Vineri, la Primăria Municipiului Botoșani au fost sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 sau 60 de ani de căsnicie. 31 de cupluri au celebrat Nunta de Aur (50 de ani de căsătorie) și șase au celebrat Nunta de Diamant (60 de ani de căsătorie).

Cu acest prilej, vârstnicii au fost invitați la Primărie, unde au fost așteptați cu diplome, flori și o sumă de bani.

Unii au venit neînsoțiți de partener, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Botoșaniul sărbătorește cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie, 60 de ani de căsătorie într-un număr foarte mare, ceea ce mă bucură. Bine ați venit la Primăria Botoșani, la această sărbătoare a noastră care precede sărbătoarea Crăciunului. Vrem să vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru orașul nostru și pentru comunitate. Acum 50 sau 60 de ani când citea ofițerul stării civile cred că făcea referire și la familie, la celula de bază a societății”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Atmosfera a fost una festivă, încărcată totuși cu emoție și gânduri bune.















 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1196

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
663

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
915

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...